Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!


Τις καλησπέρες μου!!Δεν πήγε καλά η χτεσινή μέρα και στο ποδόσφαιρο αλλά κυρίως στο μπάσκετ(θα τα πούμε στο εκεί άρθρο..)..Σήμερα έχουμε Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία και θα ασχοληθούμε χαάρά με 2 dnb και ένα γΔεν πήγα καλά στο μπάσκετ χτες καθώς δεν διάβασα σωστά τα ματς, με αποκορύφωμα την Γερμανία που διασύρθηκε από τους Αυστραλούς!

ΜΠΑΣΚΕΤ
Σήμερα ελπίζω να τα πάω καλύτερα..Για την βραζιλία δικαιώθηκε αυτό που σας έγραφα την πρώτη μέρα πως έχει το ρόστερ και αν το πιστέψει μπορεί να πάει ψηλά..Χτες λίγο έλειψε να κάνει το μπαμ με τους Αμερικανούς!!



Στο ματς της Ισπανίας με την λιθουανία θα πάρω τον ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ -9.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ..Η λιθουανία δεν είναι κάτι σπουδαίο και η Ισπανία μπορεί να κερδίσει με διψήφια διαφορά..

Στον δικό μας όμιλο θα πάω με μια δυάδα..Το πουέρτο Ρίκο λογικά κερδίζει σήμερα την Κίνα..Δεν έχει κακή ομάδα και έχει και τους παίχτες να χτυπήσει την πιθανή ζώνη των Κινέζων τόσο από το τρίποντο με τον Μπαρέα όσο και από μέσα με τον Ράμος..

Στο δικό μας ματς με τους τούρκους θα έχουμε αίμα και άμμο..Η Εθνική μας πλέον θα είναι πλήρης με την επιστροφή Φώτση και Σόφο αλλά οι Τούρκοι με την δυνατή τους άμυνα,την έδρα και την διαιτησία μπορεί να διεκδικήσει την νίκη..Γι αυτό θα πάω και εδώ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ +6.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και ελπίζω να κερδίσουμε αλλά μέχρι 6 πόντους!!!Επίσης από την στιγμή που βλέπω κλειστό ματς θα ρισκάρω και χαλαρά με το ενδεχόμενο το ματς να λήξει ισόπαλο στην κανονική διάρκεια..
κολ-γκολ καθώς ο θεσμός δεν είναι τόσο σε υπόληψη από τις ομάδες..

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ DNB ΓΙΑ ΓΕΟΒΙΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ ΣΕ ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΚΕΤΟ ΑΣΣΟΣ ΜΕ -9.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ +6.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ(ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΕ 15 ΑΠΟΔΟΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου