Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ!!


Τις καλημέρες μου!!Αρνητικά έκλεισε για εμάς η χτεσινή μέρα λόγω Μπεσικτάς η οποία παρουσίασε δυστυχώς χτες το παλιό κακό της πρόσωπο..Είχαμε και κάποιες καλές επιλογές αλλά δεν έφταναν να είμαστε στο συν..



Από σημεία καταρχήν έχω κάνει τις εξής επιλογές:Πρώτο σημείο το 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ..Δεν νομίζω η Καέν να πάει για πρωτάθλημα φέτος και αν η Μονπελιέ δεν πάρει αυτά τα ματς ίσως στο τέλος βρεθεί μπλεγμένη,αλλά επειδή έχει πρόβλημα στο γκολ το ματς έχει και πολύ Χ μέσα..Δεύτερη επιλογή πάω με ΑΣΣΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ..Δυνατή φέτος η Ντόρτμουντ όπως βέβαια και η λεβερκούζεν αλλά δίνω προβάδισμα στην έδρα..Τρίτο σημείο θα ρισκάρω με ένα ΧΗΝΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ-ΝΑΒΑΛ..Και οι 2 ξεκίνησαν με ήττα την πρώτη αγωνιστική και ίσως ένα χ να μην τους χαλάσει σήμερα!!

Έχω κρατήσει επίσης για σημέρα ένα καρέ αγώνων με επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία..Από Γερμανία έχω κρατήσει την ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΣΡΟΥΗ..Η Γκρίτερ είναι μια ομάδα που δεν θέλει ποτέ την άνοδο μέχρι τώρα για δικούς της λόγους..Είναι ο ρυθμιστής,ο βομβιστής και ο ανατροπέας της κατηγορίας αλλά νομίζω πως σήμερα θέλει να ξεκινήσει με νίκη καθώς η καλσρούη έχει και κάποιες απουσίες..

Δεύτερη επιλογή Η ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ..Το ματς γίνετε σε ουδέτερο γήπεδο στο Ρασούντα,ηΤζουργκάρντεν έκανε μεσοβδόμαδα την νίκη που ήθελε κοντρα στην Μπρομα και η Γκέτεμποργκ που ανεβαίνει σταδιακά έχει τον πρώτο λόγο..

Τρίτη επιλογή ηΠΑΛΜΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ..Καλή έδρα η γκουαρανί δεν λέω,αλλά η Παλμέιρας έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά..Εδώ πάω καθαρά με το μομέντουμ..

Τέλος πάω και με την ΠΑΡΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ..Η Μπορντο έχει ξεκινήσει άθλια και υπάρχει γκρίνια και απογοήτευση στην μετα Μπλαν εποχή..Η Παρί από την άλλη δείχνει πολύ σοβαρή και ώριμη σε αυτό το ξεκίνημα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και σήμερα και να μην μιμηθεί την Μπεσικτάς..

Τέλος θα πάω και με 3 ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ καθώς όπου βρισκουμε Γερμανικά και Ολλανδικά ματς σε αυτό το στοίχημα με καλές αποδόσεις πρέπει να χτυπάμε..Τα ματς είναι..ΜΑΙΝΤΖ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ,ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΩΕΡΚΟΥΖΕΝ ΚΑΙ ΧΕΡΑΚΛΕΣ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ!!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΑΛΗ ΔΥΑΔΑ ΜΕ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ Χ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑ DNB ΓΙΑ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΓΚΕΤΕΝΜΠΟΡΓΚ
ΔΥAΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟΥΣ DNB ΓΙΑ ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου