Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ!!!


Τις καλησπέρες μου!!Χτες ενώ πέσαμε μέσα σε αρκετά σημεία πάλι με ζημιά κλείσαμε..Ενώ και τα ματς του σουνταμερικάνα που σας έλεγα πως πάνε για ΑΣΣΟ και πέρασαν αέρα δεν τα έβαλα το βράδυ σε πρόταση γιατί είχε πέσει η ψυχολογία μου από το ΓΙΟΥΡΟΠΑ..


Στα σημερινα ματς θα πάω με 2 διπλές ευκαιρίες..Συγκεκριμένα πάω με Χ2 ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΣΙΟΡ ΚΑΙ ΤΟ Χ2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ..Για το ολλανδικό δύσκολα βλέπω δευτερη συνεχόμενη νίκη για την μικρή Εξέλσιορ ενώ και στην τουρκία η Εσκισεχίρ είναι καλύτερη ομάδα από την Κόνια και από την στιγμή που την έχω αουτσάιντερ ρισκάρω με Χ2!

Στην Μπουντεσλίγκα θα κράτησω τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ βασιζόμενος κυρίως στην παράδοση που είναι σχεδον απόλυτη για τους βαυαρούς και σαν κάλυψη θα πάρω το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ καθώς και οι 2 μπορουν να σκοράρουν για πλάκα..

Από Γαλλία θα πάρω το 1Χ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΠΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΖΟΝ..Η Ιστρ θα στηριχτεί στην έδρα για την παραμονή αλλά επειδή και οι 2 ομάδες έχουν έφεση στα Χ παίζει και αυτό δυνατά νομίζω..

Τέλος στο Βελγιο πα΄με με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤς ΣΙΝΤ ΤΡΟΙΤΕΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ..μεχρι στιγμής όλα γκολ-γκολ τα κάνει η Σταντάρ!!Γιατί όχι και σήμερα???

ΜΠΑΣΚΕΤ

Απιστεύτα πράγματα γίναν χτες στο κλειστό του ΟΑΚΑ λίγο πριν το τέλος του φιλικού(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΦΙΛΙΚΟΥ)αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας..Ενα φάουλ του τεόντοσιτς στον φώτση άναψε φωτίες καθώς από ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ των 2 παιχτών είχαμε γενικευμένη σύρραξη στο παρκέ που θα ζήλευαν κάλλιστα και αθλητές του κατς..Σίγουρα πολλοι φταίνε αλλά η κίνηση του σέντερ των Σέρβων ΝΕΝΑΝΤ ΚΡΙΣΤΙΤΣ ήταν αυτη που θα μείνει πιο έντονα..Τόσο οι γροθιές πούστικα από πίσω στον αυχένα του σχορτσιανίτη και το αποκορύφωμα το πέταγμα μεταλλικής καρέκλας στο κεφάλι του Μπουρούση..

Ο εν λόγω κύριος φυσικά συνελλήφθη και σήμερα στον εισαγγελέα υποστήριξε πως η καρέκλα του γλίστρησε από το χέρι(παύση για γέλια εδώ...)..Λογικά οι παίχτες των ομάδων γλιτώνουν την όποια τιμωρία καθώς δεν υπήρχε παρατηρητής ορισμένος από την FIBA για το παιχνίδι..

Πάμε όμως και στο στοιχηματικό κομμάτι που σήμερα δεν έχει ευκολο πρόγραμμα..θα ρισκάρω λοιπόν με τα χαντικαπ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ,πιστεύοντας πως θα έχουμε κλειστά ματς σε αυτά τα 2 παιχνίδια και τα ματς θα κριθουν σε 2 η 3 σουτ..

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ 1Χ ΑΝΟΙΧΤΑ ΙΣΤΡ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου