Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!


Τις καλησπέρες μου!!Εκεί που είχαμε απογοητευτεί τελείως ήρθε χτες ένα ωραιότατο 6/7 και έτσι βγάλαμε τα σπασμένα από το Σ/Κ!!

Σήμερα το μενού έχει Τσάμπιονς Λιγκ Σουηδία και κύπελλα στο νησί!!Εγώ σαν βασικά σημεία θα ασχοληθώ με 2 ματς στο Τσαμπιονς λιγκ,με ένα στην Σουηδία και ένα στην Σκωτία..

Από CHL θα κρατήσω το 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΝΤΕΡ..Η Βέρντερ το Σάββατο διλαλύθηκε από την Χοφενχαιμ και αν η Σαμπντόρια το πιστέψει μπορεί να παλέψει την πρόκριση..Το επόμενο που κρατάω είναι Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΑΓΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ..Δεν λέω δυνατή έδρα η Σεβίλλη αλλά η Μπράγκα είναι μανούλα στο παιχνίδι της κόντρας και αν δεν την λυγίσει η απειρία από τέτοιες καταστάσεις έχει τον πρώτο λόγο για μένα για την πρόκριση..

Από Σουηδία θα πάρω ΤΟΝ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΚΡΙΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ..Εχει τον τρόπο πλεον η Εργκρίτε να παίρνει τέτοια ματς με μικρομεσαίες ομάδες και μια τέτοια είναι και η Φάλκενμπεργκ..

Τέλος θα πάω κόντρα στην ομάδα μου από Σκωτία..Εμείς οι "ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ"της Χάμιλτον έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2 τεσσαρες και η Ρέιθ είναι πρώτη την ίδια ώρα στην πιο κάτω κατηγορία και επειδή μου δίνουν αουτσάιντερ την Ρέιθ πάω με ΑΣΣΟ DNB ΕΔΩ..

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ................1
ΠΙΤΕΡΜΠΡΟ-ΚΑΡΝΤΙΦ.................ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΤΡΑΝΜΙΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ...................2(DNB)

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΕΡΓΚΡΙΤΕ
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΣΣΟ DNB ΡΕΙΘ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΓΚΑ
ΤΡΙΑΔΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΗΜΕΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου