Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΣΟΥΗΔΙΑ!!


Τις καλησπέρες μου!!Ενώ ξεκινήσαμε ιδανικά με το ευκολάκι της Χάποελ χτες ήρθε η σφαλιάρα από την Χιλή και έτσι επιστροφή στους κουβάδες!!Σήμερα το πρόγραμμα σοβαρεύει αρκετά με τα ματς του Τσαμπιονς λιγκ με τον ΠΑΟΚ να ρίχνετε ξανα στην μάχη της πρόκρισης!!

Ξεκινάω όμως με μια δυάδα με 2 μικρά φαβορί!!πάω λοιπόν με τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ..Και οι 2 ομάδες είναι πολύ καλύτερες των αντιπάλων τους..Η Ζενίτ κάνει πλάκα στην Ρωσία ενώ η Ουνιρέα δεν μπορεί να σκοράρει ούτε με αίτηση!!Στο άλλο ματς μπορεί η Φενέρ να μην είναι τόσο έτοιμη όσο η Γιουνγκ Μπόις αλλά και στο πρώτο ματς φάνηκε η διαφορά κλάσης!!

Από εκεί και πέρα θα πάω με τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΤΙΚ..Σίγουρα το 3-0 του πρώτου ματς δεν ανατρέπεται εύκολα αλλά στην καυτή της έδρα η Σέλτικ μπορεί τουλάχιστον να το παλέψει!!Στο ματς του ΠΑΟΚ λυπάμαι αλλά θα πάω με ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ..Το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι πλασματικό και αν ο Αγιαξ δεν επηρεαστεί από την καυτή ατμόσφαιρα της τούμπας έχει τον πρώτο λόγο!

Τέλος θα πάρω και τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΚΡΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ..Θα πήγαινα στον σκέτο Ασσο αλλά λίγο οι απουσίες λίγο του ότι το ματς θα γίνει σε ουδέτερο λόγω του ότι στο γήπεδο της Εργκρίτε θα παίξει αύριο η Γκέτεμποργκ το καλύπτω με επιστροφή στην ισοπαλία!!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
ΖΕΝΙΤ-ΟΥΝΙΡΕΑ.................1
ΦΕΝΕΡ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ...........1
ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ....................ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΓΙΑΞ
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΡΑΓΚΑ................1
ΕΡΓΚΡΙΤΕ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΜΣ...........1(DNB)

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΕΡΓΚΡΙΤΕ,ΑΓΙΑΞ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΛΤΙΚ
ΔΥΑΔΑ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΖΕΝΙΤ

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Οραματιστή,
    παρακολουθώ το blog σου περίπου ένα μήνα, και νομίζω ότι η δουλειά σου είναι
    πάρα πολύ καλή. Νομίζω θα γινόταν άριστη, αν προσέθετε ένα συνολικό
    Ταμείο και ανάλογα πονταρίσματα στα στοιχήματά σου.
    Οι περισσότεροι το αποφεύγουν για ευνόητος λόγους, αλλά νομίζω ότι εσύ έχεις
    τα κότσια και τη δυνατότητα να παρουσιασεις κερδοφορία.
    Σ'ευχαριστώ
    Betoman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλε betoman!!Αφού με παρακολουθείς 1 μήνα θα ξέρεις πως γράφω και στο tipandwin.gr!!EΊΜΑΙ Ο mario εκεί!!Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν παίζω ακριβώς τα ίδια!!Εκεί έχω μπάνκα κανονικά..Και εδώ είναι στις προθέσεις μου από 1 Σεπτεμβρίου που θα έχουν αρχίσει όλα τα πρωταθλήματα να έχω μπάνκα,καθώς κι εγώ πιστεύω πως είναι πολύ χρήσιμη!!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!Περιμένω πάντα τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή