Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!


Τις καλησπέρες μου!!Συνολικά είχαμε 6/8 εκτιμήσεις χτες..Σήμερα 6 ματς έχω κρατήσει σαν βασικά με ένα μπασκετικό μέσα και μάλιστα δυνατό..

Στο γιουρόπα Λιγκ έχω κρατήσει 4 σημεία..Αρχή κάνουμε από το ματς της Αινχόβεν που έχασε στην μακρινή Σιβηρία από την Σιμπίρ με 1-0 παίζοντας μέτρια αλλα και με πολλές αλλάγες..Σήμερα θα είναι κομπλέ όμως και με λίγη σοβαρότητα καθαρίζει και την πρόκριση οπότε πάω με τον ΑΣΣΟ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -1.5 ΓΚΟΛ ΕΔΩ..

Δεύτερη επιλογή πάω με το Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΑΟΥΑ..Σαν ομάδα είναι καλύτερη από την Γκρασχόπερς και αφού το 1-0 δεν την καθησυχάζει έχει και σήμερα τον πρώτο λόγο..

Τρίτη επιλογή το 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ..Η Λίβερπουλ χωρις τζεραρντ και Τόρες και ίσως μασεράνο δεν είναι Λίβερπουλ οπότε σε τίμες αουτσάιντερ αξίζουν οι Τούρκοι που είναι και δυνατοί φέτος..

Τέταρτη επιλογή πάω με ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ..Μετα το 2-2 στην Τουρκία η Γαλατά πρέπει να παίξει για την νίκη και αν δεν την πνίξει το άγχος την παίρνει σήμερα..

Από Αγγλία παίρνω τον μικρό ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΡΜΙΝΓΧΑΜ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΣΝΤΕΙΛ..Χάος μεταξύ των 2 ομάδων και πρέπει η Μπέρμινγχαμ να επικρατήσει..

Τέλος ένα ματς κρατάω από μπάσκετ..Η Ιταλία που έστω και αν μας άγχωσε στην Φιλανδία πήρε την νίκη δίνει τώρα τον πιο κρίσιμο αγώνα κόντρα στο μαυροβούνιο και αν νικήσει κάνει πλεον σημαντικό βήμα για την πρόκριση..Ντερμπι θα γίνει και ελπίζω να πάρουμε και κανά σφύριγμα παραπάνω όπως και μέσα στο Μαυροβούνιο-ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ!!

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΛΙΛ-ΒΑΣΛΟΥΙ................1
ΦΕΝΕΡ-ΠΑΟΚ.................1
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ-ΓΚΟΙΕΝΣΕ.........1

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΧΑΛΑΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΣΤΟ -1.5 ΓΙΑ ΑΙΝΧΟΒΕΝ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΜΠΕΡΜΙΝΧΑΜ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΧΙ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΖΟ ΚΑΙ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΑΟΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου