Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ!!


Τις καλήσπέρες μου!!Μετά το 5/5 προχτές προσγειωθήκαμε ανώμαλα πάλι χτες σε μια μέρα χαρά για τους Μπουκ!!Σήμερα θα με απασχολήσουν 4 ματς..Θα πάω σε μια δυάδα με ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΑΟΥΣΤΡΙΑ,που φέτος είναι πολύ δυνατή και έχει και τρομερή παράδοση κόντρα στην Ριντ και θα πάω και με το ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΝΤΟ-ΓΚΛΙΜΠΝΤ..Κόντρα στην προβληματική Φόλο μπορεί να κάνει το πρώτο διπλό και να ανεβεί βαθμολογικά στην Β Νορβηγίας!!

Θα πάω ακόμα με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΑΞΥ ΓΑΝΔΗΣ ΚΑΙ ΓΚΕΝΚ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ..Επιθετικές ομάδες και οι 2 μπορούμε να έχουμε γκολ εδώ και από τους 2!!

Τέλος θα πάω με το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ..Η παλμέιρας που κάνει μεταγράφες ανεβαίνει ψυχολογικά ενώ η Γκοίας προβληματίζει με την εικόνα της!!


ΜΠΑΣΚΕΤ

θα πάω λοιπόν με μια δυάδα με απλές νίκες για ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ..Το Βέλγιο και στο ματς με την Γεωργία ειδικά στο τέλος ήταν πολύ καλό και κόντρα σε μια άναρχη ομάδα όπως η Πορτογαλία που σουτάρει πολλα τρίποντα και ότι βγει έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη..Στο άλλο ματς η Βοσνία κερδίζει καθώς η ουγγαρία που διαλύθηκε και από τα Σκόπια δεν υπάρχει μπασκετικά..

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΜΠΟΝΤΟ
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ
ΔΥΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου