Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΧΤΕΣ!


Τις καλησπέρες μου!!θετικά έκλεισε για εμάς και η χτεσινή μέρα παρά το ότι έιχε πολλά ανάποδα αποτελέσματα..Δείχνουμε να σηκώνουμε και πάλι κεφάλι λοιπόν..Σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι και πολύ καλό και θα πάμε με μικρά πονταρίσματα σε συντηρητικές επιλογές..

Καταρχήν θα κρατήσω 3 ΜΙΚΡΑ DNB ΓΙΑ ΙΝΤΕΡ,ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ ΚΑΙ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ....Η Ιντερ πάει για τον πέμπτο τίτλο και είναι και πιο έτοιμη από την Ατλέτικο αλλά και πιο ποιοτική και μπορεί να πάρει το Σούπερ καπ που λείπει από την συλλογή της..

Η Γκρόνιγκεν παίζει κόντρα στην παιδική χαρά της Βίλεμ που δέχεται γκολ για πλάκα και η φετινή Γκρόνιγκεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί..

Τρίτη επιλογή η Βαγιαδολίδ που έχει μόνο στόχο την επιστροφή στην Πριμέρα και μπορεί να ξεκινήσει θετικά κόντρα στα πιτσιρίκια της Βιγιαρεάλ..

Από εκεί και πέρα θα πάω και με μια δυάδα..Θα πάρω το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ..Μπορεί η Ιντερ όπως έγραψα πιο πάνω να είναι το φαβορί αλλά και η Ατλέτικο έχει την ποιότητα μπροστά για να σκοράρει..

Και κλείνω με το ΑΝΤΕΡ 3.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..Ο ΠΑΟ χωρίς κόσμο και χωρίς Σισέ ίσως δυσκολευτεί και αφού το αντερ 3.5 γκολ δίνει όσο ο άσσος θα προτιμήσω αυτό!!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΤΡΙΑΔΑ ΤΑ DNB
ΔΥΑΔΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡ 3.5 ΠΑΟ

Υ.Γ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΤΑ DNB ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου