Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!


Τις καλησπέρες μου!!Μέτρια κύλησε η χτεσινή μέρα καθώς βγήκαν κάποια σημεία αλλά δεν καταφέραμε να τα συνδυάσουμε σωστά!!Σήμερα έχουμε και από το νησί τις μεγάλες κατηγορίες να κάνουν ντεμπούτο..Πάμε όμως σιγά σιγά στα ματς..

Από την ζώνη των 5 θα κρατήσω 3 επιλογές!!Θα πάρω ΤΟ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΙ Γ. ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ..Είναι καλύτερη ομάδα από την Σαιντ Μίρεν και λογικά πιο έτοιμη λόγω και των ευρωπαικών υποχρεώσεων!!Στην Αγγλία θα κρατήσω το ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΙΚΟΜ..Οι 2 ομάδες φέτος θα έχουν λογικά αντίθετη πορεία με την Γουίκομ να πρωταγωνιστεί και την Στοκπορτ να παλεύει για την παραμονή!!Τέλος θα ρισκάρω και με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΛΕΣΤΕΡ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ..Από τις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας μπορούν να το φέρουν νομίζω..

Από τα βραδυνά θα πάω με 2 εμπορικά σημεία για σήμερα..Θα κρατήσω το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ που είναι πολυ ενισχυμένη φέτος και μπορεί ακόμα και τίτλο να χτυπήσει και παιρνω και τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ..Ατυχη την προηγούμενη βδομάδα,ισοφαρίστηκε στο 90 και έτσι παραμένει χαμηλά!!

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα σήμερα..Θα κράτησω 2 σημεία με αρκετό ρίσκο..Θα πάρω την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ για την Λετονια κόντρα στην Φιλανδία καθώς έστω και στις λεπτομέρειες οι λετονοί είναι καλύτερη ομάδα..

Τέλος θα πάω με το ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ..Πιστεύω πως οι Βέλγοι λόγω της άμυνας τους μπορούν να μείνου στο παιχνίδι και να το παλέψουν οπότε πάω μαζί τους στο +6.5 ποντους!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ
ΜΕΤΡΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΤΑΝΤΙ Γ. ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΙΚΟΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου