Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ!!!


Τις καλησπέρες μου!!Χτες κάναμε το απόλυτο με 5/5 εκτιμήσεις και 3 ταμεία..Σίγουρα δεν βγάλαμε το τεράστιο κέρδος αλλά ανεβήκαμε τουλάχιστον ψυχολογικά!!Σήμερα το κουπόνι στην καρδιά του καλοκαιριού θυμίζει χειμώνα με Αγγλίες, Σκωτίες,γαλλίες και Ολλανδία να μπαίνουν στο κόλπο!!Εγώ όμως θα περιορίσω τις επιλογές μου σε 5 σημεία προσπαθόντας να μην παρασυρθώ..

Στην πρώτη μου δυάδα θα πάω με το ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ στο Σουπερ καπ πορτογαλίας..Η μπενφίκα στα φιλικά έδειξε τρομερό πρόσωπο με ταχύτητα,αυτοματισμούς και παραγωγή φάσεων..Αντίθετα η Πόρτο δεν έδειξε την ίδια ετοιμότητα..Το δεύτερο παιχνίδι της δυάδας θα είναι το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ..Η ομάδα είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί του τίτλου και αν και ντερμπι μίσους το σημερινό με την Σαρλερουα έχει τον πρώτο λόγο..

Στην δεύτερη δυάδα θα πάω με 2 διπλες σε αουτσάιντερ.. Η πρώτη μου επιλογή είναι το Χ2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΚΕ στο Σούπερ καπ Γερμανίας..Η Μπαγερν κατεβαίνει με μόλις 15 παίχτες αποστολή και η Σάλκε έχει τον ενθουσιασμό των μεταγραφών με αποκορύφωμα τον μεγάλο Ραούλ!!Σε αυτό το ματς θα πάρω και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ καθώς είναι ένα ματς φιέστα και πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα και ειδικά στην Γερμανία που οι άμυνες δεν είναι το παν!!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ.................2(Χ)
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ............2
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΛΚΕ..................Χ2(Δ) ΚΑΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΙΛΜΕΣ-ΚΟΛΟΝ...................Χ2(Δ)

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ Χ2 ΓΙΑ ΣΑΛΚΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝ
ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΗΜΕΙΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝ..
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ..............1
ΤΖΙΛΙΧΑΜ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ................1
ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΜΠΑΡΝΕΤ..............1
ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ-ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ..........Χ2(Δ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου