Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ!!


Τις καλησπέρες μου!!Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στο Μουντομπάσκετ και έχω βρει μια ευκαιρία στην STANJAMES και δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη..Η εταιρεία λοιπον δίνει την δυνατότητα να ποντάρεις για κατάκτηση όποιον θέλεις και αν το πάρει η ισπανία σου επιστρέφει πίσω το ποντάρισμα σου!!!Οπότε εμείς πάμε δυνατά με κατάκτηση για Αμερική και σε περίπτωση που το πάρει η ισπανία δεν χάνουμε τίποτα!!!Δεν είναι και άσχημα νομίζω..

Αυτό το μουντομπάσκετ θα μπορύσε να χαρακτηριστεί σαν το μουντομπάσκετ των μεγάλων απουσιών καθώς από την αμερική δεν κατεβαίνουν τα μεγάλα αστέρια αλλά ακόμα και αυτη που κατεβαίνουν έχουν την ποιότητα και αν ο Σιζέφσκι τους δέσει γρήγορα είναι το μεγάλο φαβορί με μπροστάρη τον ντουράν!!

Από εκει και πέρα απουσιαζουν από την ισπανία ο γκαζολ,από την γαλλία ο πάρκερ,από την Αργεντινή ο Τζινόμπιλι,από την Ρωσία ο Κιριλένκο,από την Τουρκία ο Οκούρ,από την Γερμανία ο νοβιτσκι και ο κατάλογος δεν τελειώνει οπότε τα πράγματα είναι γενικά ανοιχτά..

Για τα μετάλλια λογικά θα παίξουν η Αμερική,η ισπανία,η Ελλάδα,η Σερβία ενώ γερό μπάσιμο κατά την γνώμη μου μπορεί να κάνει η Τουρκία λόγω έδρας αλλά και η Αργεντινή που εστω και χωρίς τον μανού είαν ιυπολογίσιμη ενώ εγώ προσωπικά πιστεύω πολυ και στην βραζιλία που έχει καλό ρόστερ και αν το πιστέψουν μπορεί να πάνε ψηλά..

Στοιχηματικά στα σημερινά θα πάω στον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΜΕ 15.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..Η λιθουανία κατέβαίνει με πολλές απουσίες και η πάντα δυναμικοί Νεοζηλανδοί μπορουν να τους κοντράρουν!!

Επίσης θα πάω και με μια δυάδα σε ειδικό στοίχημα με ριμπάουντ..Πάω λοιπόν με το το στοίχημα πως Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΘΑΜΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ..Ψηλές ομαδες η Αυστραλία και η Βραζιλία και αφού η Ιορδανία και το ιραν δεν θα είναι και πολύ εύστοχες έχουν καθαρό προβάδισμα..

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις καλησπέρες μου!!χτες μας καθάρισε η Ιντερ που όχι μόνο δεν νίκησε αλλά έχασε και ο Μιλίτο το πεναλτι στο τέλος και μας χάλασε και το γκολ-γκολ..

Λόγω της ανάλυσης για το μουντομπάσκετ σήμερα δεν υπάρχει χρόνος για ανάλυση οπότε πάω αμέσως στα σημεία..Τα βασικά μου σημεία λοιπόν είναι τα εξής..

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΣΦΠ................2
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΦΟΥΛΑΜ............Χ2(Δ)
ΚΡΟΤΟΝΕ-ΠΑΝΤΟΒΑ.............1(DNB)
IΝΒΕΡΝΕΣ-ΧΑΜΙΛΤΟΝ...........1(DNB)
ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΟΥΕΣΚΑ.........1(DNB)
ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ..........1(DNB)
ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ........2(DNB)
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ........ΟΒΕΡ

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΥΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ
ΜΟΝΟ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ +15.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΔΥΑΝΤΗ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΙΝΒΕΡΝΕΣ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΟΥΛΑΜ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟΥΣ DNB ΓΙΑ ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑΣΙΟΝΑΛ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΟΒΕΡ ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΚΡΟΤΟΝΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου