Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!


Τις καλησπέρες μου!!Θετικά έκλεισε η χτεσινή μέρα με την δυάδα μας να περνάει αέρα και έτσι σήμερα με καλή ψυχολογία θα ρίξουμε το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ!!

Από το CHL λοιπόν θα κράτησω 3 ματς!!Πρώτη επιλογή θα πάρω τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ..Οι Ρώσοι έχουν ρίξει πολύ χρήμα και θέλουν πολύ την πρόκριση σοτυς ομίλους,είναι σε τοπ φόρμα ενώ και στα τελευταια 26 ευρωπαικά τους ματς έχουν μόλις 2 ήττες!!Από την άλλη η Οσέρ έκανε το μπαμ πέρσι και πήρε στο φινάλε από το πρωτάθλημα την συμμετοχή της εδώ και ίσως και μόνο αυτό να την ικανοποιεί καθώς φέτος δεν δείχνει να μπορεί να είναι το ίδιο ανταγωνιστική..

Δεύτερη επιλογή θα πάω με 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ..Εδώ θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα στους νορβηγούς λόγω έδρας και εμπειρίας!

Τρίτη επιλογή πάμε με ΑΣΣΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ..Ο Αγιαξ τα βρήκε σκούρα με τον ΠΑΟΚ που έδειξε χτυπητές αδυναμίες και η Δυναμό έχει την πιότητα και την εμπειρία να εκμεταλλευτεί αυτά τα κενά!!

Από το Γιουροπα Λιγκ θα κρατήσω το 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ..Λίγο η ζέστη λίγο η έδρα,λίγο ο προπονητής δίνουν ελαφρο προβάδισμα στον Αρη..

Τέλος θα κρατήσω και από Γαλλία το Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΙΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΝ ΝΑΝΤ..Η νεοφώτιστη Εβιάν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά ενώ η ναντ καπως μουδιασμένα οπότε πάω με την μεγάλη απόδοση εδώ!!

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο μπάσκετ σήμερα στα προκριματικά έχουμε ματς με πολυ μικρές αποδόσεις καθώς τα ζευγάρια έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας..Οπότε θα πάω με 2 απλές νίκες σε μια δυάδα με συνολική απόδοση 1.5..Πάω λοιπόν με απλή νίκη για την πολωνία κόντρα στην Γεωργία στηρίζοντας εδώ εμπειρία και έδρα για τους πολωνούς..

Δεύτερο παιχνίδι απλή νίκη για την Ρουμανία κόντρα στο Αζερμπαιτζάν..Το ρουμανίκο είναι καλύτερο από αυτό των Αζέρων οπότε πάμε με νίκη για τους γηπεδούχους!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ Χ2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΙΑΝ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΑΡΗ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΔΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου