Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΛΙΓΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!


Tις καλημέρες μου!!Χτες στο ποδόσφαιρο δεν γλίτωνες από πουθενά,καθώς οι εκπλήξεις παραμονεύαν σε κάθε στροφή..Σήμερα θα ασχοληθώ περισσότερο με μπάσκετ που πλεον έχουμε και μια επίσημη εικόνα των ομάδων και στο ποδόσφαιρο θα πάω με μια τριάδα με dnb..

Θα κρατήσω λοιπόν το ΔΙΠΛΟ DNB ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ που από τις ομάδες της πόλης δείχνει η πιο σοβαρή μέχρι τώρα κόντρα στην νεοφώτιστη καρντεμίρ..

Δεύτερη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ DNB ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΑΝΤΙ Γ..Μια χαρτς ενισχυμένη φέτος κόντρα σε μια νταντι αποπροσανατολισμένη από το Γιουρόπα Λιγκ ακόμα..

Τρίτη επιλογή και ίσως καλύτερη όλων ο ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ,που εκτος έδρας έχει μεγάλο θέμα ενώ η μαλμε δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ φέτος για τίτλο!!

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζάμπολ λοιπόν χτες στο ευρωμπάσκετ με τις εκπλήξεις και εδώ να κάνουν την εμφανισή τους με αποκορύφωμα την ηττα των ισπανών από τους γάλλους,κλασική ισπανία που ξεκινάει πάντα μουδιασμένα..Εμείς αγχωθήκαμε αρκετά με τους κινέζουν που παίξαν 40 λεπτα ζώνη!!! Η αυστραλία ίδρωσε για να κερδίσει την Ιορδανία ,όπως και η Αργεντινή την γερμανία και οι Ηνωμένες πολιτείες ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακές με πρώτα βιολιά τους παίχτες της οκλαχόμα Ντουράν και γουέστμπρουκ..

Σήμερα έχω κρατήσει 5 επιλογές από το μουντομπάσκετ και 5 από τα προκριματικά του ευρωμπάσκετ!!!Χαμος δηλαδή..να δούμε πως θα τα ταιριάξω??

Απο μουντομπασκετ πάω με ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ καθώς δείξαν καλύτερο πρόσωπο από τις αντιπάλους τους στην πρεμίέρα..Με βάση τα χαντικαπ κρατάω το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟ +14.5,καθώς δύσκολα θα παίξει πάλι τόσο άσχημα και το ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ +19.5 ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ που ήταν σχετικά αξιόμαχο και με την Βραζιλία..

Από το ευρωμπάσκετ πάω με απλές νίκες στηρίζοντας έδρα για ΓΕΩΡΓΙΑ,ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ πάω στην ΒΕΤ365 ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..αφού έχω πόντους μαζίμου και τις θεωρώ καλύτερες ομάδες γιατί όχι??

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΤΡΙΑΔ ΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ DNB
MONA ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΝΑΔΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΝΤΙΚΑΠ +7.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ +9.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου