Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΜΕ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΓΕΡΑ!!


Τις καλησπέρες μου..Η τύχη χτες μας γύρισε την πλάτη και έτσι το ταμείο ήταν μείον..Ειδικά στο ματς της βασιλείας όπου βγάλαμε άνετα το αντερ 3.5 γκολ,αλλά χάσαμε τζάμπα το 2-3 γκολ καθώς η βασιλεία έχασε πέναλτι στο 90!!!Με αυτό θα ήμασταν τουλάχιστον στα ίσα μας..

Σήμερα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με Γιουρόπα Λιγκ,όπου υπάρχουν κάποια σήμεια που ξεχωρίζουν αλλά θέλει προσοχή αυτή η διοργάνωση γιατί συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορες ομορφιές..

Πρώτο σημείο που κράταω είναι ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΝΙΕΠΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΖΝΑΝ..Πολύ καλή ομάδα έχουν οι Ουκρανοί ενώ η ποζναν και δυσκολευεται στο γκολ και έχει και απουσιούλες σήμερα..

Δέυτερη μου επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΑΟΥΑ ΤΩΝ ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ..Οι Ελβετοί τα πάνε άσχημα στο πρωτάθλημα ενώ η Στεάουα έχει την εμπειρία για τέτοια ματς..

Τρίτη επιλογή το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ..Χάος χωρίζει τις 2 ομάδες,καθώς η Λωζάννη παίζει στην β ελβετίας ενώ η λοκομοτίβ είναι πολυ καλή φέτος..Εδώ ισχύει το ρητό τι λωζάννη,τι κοζάνη!!!πάνω κάτω ίδια δυναμική θα έχουν οι ομάδες των 2 πόλεων!!

Τέταρτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΝΙΡΕΑ που όπου να ναι το κλείνουν το μαγαζί εκεί καθώς κόσμος πάει και έρχεται..Οπως θα έλεγε και ο λοβέρδος εκεί δεν υπάρχει σάλιο!!!

Πέμπτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΤΙΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ..Η έδρα συνήθως στα ευρωπαικά ματς της Σέλτικ παίζει τον ρόλο της και κόντρα σε πολύ καλύτερες ομάδες από την Ουτρέχτη..

Τελευταία επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΤΙΜΟ..Έμπειρη πλέον η Μπάτε σε τέτοια ματς μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και την απειρία της Μαριτίμο..

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΝΤΝΙΕΠΡΟ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΚΑΛΥΨΗ Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΕ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΣΕΛΤΙΚ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΧΑΙΝΤΟΥΚ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΣΤΕΑΟΥΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου