Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΜΕ!!!


Τις καλησπέρες μου!!Ακόμα μια εξαιρετική μέρα χτες με τα μεγάλα σε αποδόσεις ματς να περνάνε και έτσι ανεβαίνουμε πιο ψηλά μετά τον κατήφορο που είχαμε πάρει..Και σήμερα θα ακολουθήσω συνταγή με προκρίσεις και dnb να δούμε πως θα μας πάει..

Στις προκρίσεις θα κρατήσω ΑΓΙΑΞ,ΤΟΤΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΖΕΝΙΤ!!Ο Αγιαξ μετά το 1-1 στο Κίεβο έχει την τύχη στα χέρια του και αν δεν είναι επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια ως συνήθως καθαρίζει την πρόκριση σήμερα καθώς πιστευω είναι καλύτερη ομάδα απο τιν Διναμό ειδικά στον επιθετικό τομέα..

Η τόττεναμ νομίζω πως δεν θα την πατήσει σαν την Φενερ και εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσει την πρόκριση σήμερα αρκεί και αυτή να είναι προσεκτική στην τελική προσπάθεια,καθώς φάσεις θα βγάλει αρκετές..

Κλείνουμε τις προκρίσεις με αυτην της Ζενίτ..Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα η Ζενίτ έχει μεγάλο προβάδισμα,καθώς είναι ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ και παίζει και εξαιρετικά στις αντεπίθέσεις,παιχνίδι που θα μπορέσει να κάνει σήμερα με την Οσέρ να είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί για να πετύχει γκολ..

Τέλος κλείνω με ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΛΟ..Η Αλτα αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία αυτά τα ματς πρέπει να τα καθαρίσει ολα από εδώ και μπρος..Η Φόλο εκτός είναι τραγική και προτελευταία γενικά στην κατάταξη..Ευκαιρία λοιπόν για την Αλτα να ανασάνει..

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα έχουμε το μεγάλο φιλικό της Εθνικής μας κόντρα στους Αμερικάνους..Ενα ματς φιέστα περιμένω και καθώς η Εθνική μας μέχρι τώρα στα φιλικά σκοράρει κατά ριπάς αν έχουν όρεξη και οι Αμερικάνοι το ΟΒΕΡ 170.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!!

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ.................1
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ...............1
ΓΚΟΙΑΣ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ.................2(Χ)

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΖΕΝΙΤ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΤΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΤΑ
ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου