Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!


Τις καλημέρες μου!!Χτες η μέρα ήταν σχετικά ουδέτερη και μείναμε στα λεφτά μας καθώς δεν είχαμε πολύ καλά ταιριάσματα στα σημεία μας αν και είχαμε καλό ποσοστό επαλήθευσης..Σήμερα θα κινηθώ πιο μεθοδικά μπάς και κλείσουμε το διήμερο με θετικό πρόσημο..

Από Ελλάδα θα κρατήσω το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ που μετά το χτεσινό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με νίκη μπάινει για τα καλά στην μάχη του τίτλου!!!Είναι σε καλό φεγγάρι οι κιντρινόμαυροι και ο Πανιώνιος σε χάλι μαυρο..

Από Ισπανία θα κρατήσω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΝΕΡΙΦΗ..Ισως είναι λάθος παίξιμο αλλά θα την στηρίξω καθώς νομίζω πως η Τενερίφη είναι μια περίπτωση λεβαδειακού..Δηλαδή έχει ρόστερ αλλά ψάχνει ε΄να ξέσπασμα..

Τρίτη επιλογή πάμε με το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ..Εχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μετά την πώληση και σιγά σιγά αυτό θα βγαίνει και στο γήπεδο..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Χτες πέρασε εύκολα το μπασκετικό μας σημείο και σήμερα θα πάω με μια δυάδα..ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,καθώς η βαλένθια έχει απουσίες και έλλειψη ρυθμού στα ματς της και ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ στηρίζοντας έδρα κόντρα στην άπειρη Σασάρι..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.6 ΣΤΗΝ UNIBET)ME 3.46 MOΝΑΔΕΣ

ΔΥΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ...............1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΤΕΡΑΜΟ-ΣΑΣΑΡΙ.....................1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)

ΔΥΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ
ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΕΛΤΣΕ..............1(DNB)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ...............2(DNB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου