Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!


Τις καλησπέρες μου!Δεν ήταν καλή η χτεσινή μέρα στοιχηματικά καθώς η γιόνσεπιγκ ήττηθηκε με κάτω τα χέρια αν και δύσκολα όπως είπαμε θα πέσει..Σήμερα θα κάνουμε χαλαρό παιχνίδι με μια δυάδα του λιγκ τρόφι στην Αγγλία..Τα ματς πολλές ομάδες δεν τα παίρνουν σοβαρά γι αυτό και εμείς δεν ποντάρουμε σοβαρά!

Πρώτη επιλογή το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΟΥΘΕΝΤ..Καλύτερη ομάδα η Σάουθεντ και σε τμές αουτσάιντερ ρισκάρουμε μαζί της..

Δεύτερη επιλογή το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΕΡ..Διαφορά κατηγορίας για τις 2 ομάδες και εικόνα διάλυσης στην Χέρεφορντ με την απόλυση κίλλας του προπονητή..

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπορεί στο ποδόσφαιρο το κουπόνι να είναι για χαλαρό ποντάρισμα,αλλά στο μπάσκετ έχουμε μπει στην τελική ευθεία των προκριματικώς της Ευρωλίγκα!Εχουμε 2 ζευγάρια λοιπόν που ο νικητής του κάθε ζευγαριού μπαίνει στους ομίλους με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά αλλά και για λόγους πρεστίζ!

Στο πρώτο ματς συγκρούεται η Λε μαν με την Χίμκι..Θα επιλέξω ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΜΚΙ,στηριζόμενος στο πολύ καλύτερο ρόστερ που διαθέτει,πιστεύοντας πως θέλει να καθαρίσει την πρόκριση από τωρα για να μην πάθει ότι και η ούνιξ καζάν..

Στο άλλο ματς εννοείται πως θα πάω με ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ..Την ομάδα την πήραμε από το χέρι στοιχηματικά και την φτάσαμε ως εδώ,τώρα θα την αφήσουμε??Υποδέχεται μια Αλμπα έμπειρη μεν-μέτρια δεν και μέσα στην δυνατή της έδρα οι βέλγοι μπορούν να πάρουν πλεονέκτημα ενόψει ρεβάνς!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.5 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΛΕ ΜΑΝ-ΧΙΜΚΙ.............2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΜΠΑΡΝΕΤ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ.........2(DNB)
XΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΕΞΕΤΕΡ.........2(DNB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου