Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!


Τις καλησπέρες μου!!Αν και σήμερα γιορτάζουμε το "ΟΧΙ"εμείς λέμε ναι στο στοίχημα το οποίο συνεχίζεται με κύπελλα και πρωτάθλημα βραζιλίας!!Πάμε να δούμε τι έχουμε..

Πρώτη στάση θα κάνουμε στα κύπελλα Ισπανίας και θα κρατήσουμε τους ΑΣΣΟΥΣ DNB ΓΙΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΕΔΑΔ καθώς οι αντίπαλοι τους σήμερα μόνο το μυαλό τους στο κύπελλο δεν έχουν αφού έχουν σημαντικά προβλήματα στο πρωτάθλημα όπου έχουν ξεκινήσει τραγικά..

Από βραζιλία θα κράτησω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΙΕΝΣΕ κόντρα στην Σεαρά..Μια Γκοιένσε που από εκεί που ήταν καταδικασμένη και το πρώτο φαβορί για φούντο πλέον με ένα τρομερό σερί έχει σκαρφαλώσει και ελπίζει βάσιμα..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Πάμε και σε 2 μπασκετικες επιλογές με βάση την είκονα που είδαμε από τις ομάδες την πρώτη αγωνιστική..Πρώτη στα΄ση στην κροατία και στην ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΛΚΕΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΟΝΑ..Η ουλκέρ δείχνει δυνατή φέτος κάτι που πιστοποίησε και την π΄ρωτη αγωνιστική κόντρα στην Λιέτουβος..Η τσιμπόνα με πολλά οικονομικά προβλήματα και φέτος μάλλον θα κινηθεί στην μετριότητα..

Δεύτερη επιλογή η ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ..Οι Ρώσοι έπεσαν θύμα εκπληξης την πρώτη αγωνιστική από το μιλάνο και δείχνουν ασύνδεοι ακόμα ενώ ο ΠΑΟ πέρασε άνετα από την βαλένθια και δείχνει και πάλι δυνατός..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.3 ΚΑΙ 1.3 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 3.5 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΓΚΟΙΕΝΣΕ-ΣΕΑΡΑ.................1(DNB)
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΛΜΕΡΙΑ...............1(DNB)
ΤΣΙΜΠΟΝΑ-ΟΥΛΚΕΡ................2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου