Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!!


Τις καλησπέρες μου!!Ακόμα μια μέρα χτες με το απόλυτο των επιλογών και το σερί συνεχίζεται!!Χτες η μέρα ήταν φυσιολογικότατη και μόνο η Ρόμα έσπασε κάτι ανάμενόμενο για μένα καθώς η ομάδα είναι βαριά άρρωστη..Σήμερα θα κινηθώ σε 6 επιλογές συνολικά προσπαθώντας και πάλι για το θετικό πρόσημο..

Πρώτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΩΝ ΣΤΟ CHL.Η Λυών δείχνει να συνέρχεται και στο πρωτάθλημα μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και μπορεί να εκμεταλλευτεί σήμερα εμπειρία και έδρα και να πάρει το ματς..

Δεύτερη επιλογή το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ..Μετά την ήττα εντός από την εντος την προηγούμενη αγωνιστική πρέπει να ρεφάρει εκτός και μπορεί να το κάνει στην έδρα των Ρέιντζερς!

Τρίτη επιλογή θα πάρω τον ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΜΕ -1.5 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ..Η Μπάρτσα θα δείξει σήμερα στουςδανούς ποιο είναι το αφεντικό του ομίλου!!

Τέταρτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΙΑΡΟΛ ΣΤΟ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ..Μετά το 1-0 του πρώτου ματς μπορεί η Πενιαρόλ να κάνει την αντροπή κόντρα στην πιθανή αδιαφορία των βραζιλιάνων..

Πέμπτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ..Η μινέιρο κατεβαίνει με τα δεύτερα και η ιντεπετιέντε έχει χρυσή ευκαιρία για πρόκριση!

Τέλος έχω και ένα μπασκετικό στην Ευρωλίγκα..Η Ρόμα που ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει την Γερμανική Μπάμπεργκ..Μπορεί η Μπάμπεργκ να φαντάζει δυνατή στην Γερμανία αλλά το επίπεδο εκεί είναι χαμηλό..Πάμε εδώ με ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΠΕΝΙΑΡΟΛ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.46 ΚΑΙ 1.36 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 5.23 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΔΥΑΔΑ
ΛΥΩΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ................1(DNB)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ........1(-1.5 ΓΚΟΛ)

ΔΥΑΔΑ
ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ-ΜΙΝΕΙΡΟ............1
ΡΟΜΑ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ..................1(ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου