Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!


Τις καλησπέρες μου!!Ακόμα μια εντυπωσιακή μέρα στοιχηματικά χτες με το απόλυτο με 4/4 σημεία,2 μπασκετικά που τα παίξαμε και γερά και 2 ποδοσφαιρικά!!Σήμερα η μέρα είναι πιο δύσκολη καθώς στο ποδόσφαιρο ουσιαστικό ενδιαφέρον έχει μόνο η Βραζιλία,ενώ στο μπάσκετ αν και θα γράψω μια δυάδα δεν είναι για φόρτωμα όπως χτες!

Πάμε αρχικά στην ποδοσφαιρική πρόταση..Πρώτη μου επιλογή θα είναι ο μικρός ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΟ!Η ομάδα είναι σε φουλ φόρμα και παίζει με μια προυτέντε που μάλλον έχει αποδεχθεί την μοίρα του υποβιβασμού και αποδεσμεύει ποδοσφαιριστες..

Δεύτερη επιλογή πάω με ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ..Η ομάδα μπορεί να έχασε τον Καρπετζάνι από προπονητή που άφησε την ομάδα για την πρόκληση που λέγεται Σάο παόλο,αλλά η ομάδα έχει χάσει μόνο ένα ματς στα τελευταία 13 και εντός έχει μόνο μια ήττα όταν η βάσκο εκτός χάνεται..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Και στο μπάσκετ θα πάω με μια δυάδα αλλά όχι τόσο δυνατά όσο χτες καθώς τα ματς είναι λίγο πιο επίφοβα και σίγουρα το διακύβευμα δεν είναι τόσο μεγάλο..

Πρώτη επιλογή θα πάρω το ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΕΝΑΛΛΑΧΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ +15.5 ΠΟΝΤΟΥΣ..Εντάξει ο Αρης είναι βαβορί αλλά δεν είναι και χαώδεις η διαφορά των 2 ομάδων..Εμένα δεν θα μου κάνει εντύπωση και ήττα του Αρη..

Στο άλλο ματς θα πάω με την καυτή έδρα για την ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ και για να ανεβάσω την απόδοση θα πάω με ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.53 ΣΤΗΝ ΒΕΤ365)ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΠΡΟΥΤΕΝΤΕ.............1
ΑΡΗΣ-ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ................2(ΜΕ +15.5 ΠΟΝΤΟΥΣ)
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ........1-1(ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου