Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!


Τις καλημέρες μου!!Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χτεσινή μέρα με τις και έτσι πάμε και σήμερα να συνεχίσουμε το σερί!!Σήμερα βλέπω πάρα πολλά παιχνίδια αλλά θα συγκρατηθώ και θα κρατήσω στην βασικήπρόταση μόνο μια δυάδα!!

Πρώτη μου επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ..Η κατάσταση πάει να ξεφύγει για τον Λεβαδειακό που δεν έχει ρόστερ για να είναι ουραγός!!!Ετσι πιστεύω πως σήμερα θα καθαρίσει συνοπτικά τον Αστέρα που έτσι κι αλλιώς εκτός χάνει μέρος της όπιας δυναμής του..

Δεύτερη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ..Η Μινέιρο δείχνει να συνέρχεται την κατάλληλη στιγμή και για να έχει ελπίδες παραμόνης πρέει να καθαρίζει ομάδες σαν την Αβαί καθώς έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Θα πάμε και με μια δυάδα στο μπάσκετ..Ξεκίνησε και το ιταλικό πρωτάθλημα και μενει μόνο το δικό μας..Να δούμε πότε θα ξεκινήσει..

Στην Ιταλία θα κρατήσω 2 ματς..Θα πάρω την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ..Η Ρόμα είναι παραδοσιακή δύναμη και κόντρα στην άγνωστη σε εμάς μέχρι τώρα μπρίντιζι δείχνει να έχει την πρώτη τύχη καθοδηγούμενη μάλιστα και από τεχνικό διευθυντή τον Τάνιεβιτς!

Δεύτερη επιλογή θα είναι ΤΟ ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΖΕΡΤΑ..Η Μπιέλα και φέτος θα κινηθεί στην μετριότητα και η καζέρτα που στηρίζεται πολύ στην δυνατήτης έδρα από πέρσι ακόμα μπορεί να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο την νίκη!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΜΙΝΕΙΡΟ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.4 ΚΑΙ 1.3 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 5.36 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΔΥΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΡΟΜΑ-ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ.........1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΚΑΖΕΡΤΑ-ΜΠΙΕΛΑ.........1(ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ)

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ(ΣΥΝΟΛΟ 7 ΣΤΗΛΕΣ)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ................1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ...................1
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ..............................Χ
ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ-ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ.................1Χ(ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΠΛΗ)

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3(ΣΥΝΟΛΟ 4 ΣΤΗΛΕΣ)
ΝΙΣ-ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ.............2(DNB)
ΜΠΡΟΜΑ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ..........1(DNB)
HΡΑΚΛΗΣ-ΣΕΡΡΕΣ..............2(DNB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου