Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΡΙΩΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!


Τις καλησπέρες μου!!Ακόμα μια θετική μέρα είχαμε χτες στοιχηματικα με την μπασκετική πρόταση να περνάει αέρα και πάλι και στο ποδόσφαιρο άλλη μια πρόταση!!Η Εθνική μας χτες παρά το φτωχό 1-0 δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο!!Σήμερα αν και το πρόγραμμα είναι αρκετά μεγάλο σαν βασικές επιλογές θα κρατήσω 2!!

Πρώτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟ!Οι Γάλλοι μετά το διπλο στην βοσνία βρίσκουν τον δρόμο τους και την χαμένη τους ταυτότητα την στιγμή που στην Ρουμανία βαράνε διάλυση με τον προπονητή να ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι!!

Δεύτερη επιλογή πάμε το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ..Η ομάδα βρίσκει ρυθμό και μαζί με τον νέο κόουτς πάει για την νίκη στην ουσιαστικά υποβιβασμένη και απογοητευμένη προυτέντε!

ΜΠΑΣΚΕΤ
Ακόμα ένα ταμείο είχαμε χτες στο μπάσκετ και συνεχίζουμε το απίστευτο σερί μας!!Σήμερα θα κάνουμε σεφτέ και στην Γαλλία αλλά επειδή είναι κι εδώ πρώτη αγωνιστική πάμε χαλαρά!!Μια Γαλλία που φέτος έχει όλη την αίγλη της με την επιστροφή της ορτέζ αφενός αλλά κυρίως με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της μεγάλης Λιμόζ!

2 ματς έχω κρατήσει κι εδώ..ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝ κόντρα στην ζημιάρα αλλά μέτραι Βισί,καθώς η σαλόν έχει την πείρα να καθαρίζει τέτοια ματς και δεύτερη επιλογή την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΤΟΥΛΟΝ κόντρα στην Ποιτιέρ που φέτος δεν θα μπορεί να αιφνιδιάσει και από ότι ακούγεται έχει και οικονομικά θέματα να λύσει..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.5 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 7.25 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΔΥΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΣΑΛΟΝ-ΒΙΣΙ..........1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΤΟΥΛΟΝ-ΠΟΙΤΙΕΡ......1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4(ΣΥΝΟΛΟ 5 ΣΤΗΛΕΣ)
ΝΙΟΥΕΛΣ-ΚΙΛΜΕΣ............1
ΓΑΛΛΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ...........1
ΒΑΓΙΑΔΙΟΛΙΔ-ΕΣΟΤΥΝΤΙΑΝΤΕΣ....2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ-ΓΟΔΟΙ.............2(DNB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου