Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!


Τις καλημέρες μου!!Ακόμα μια άκρως θετική μέρα η χτεσινή με την δυάδα του μπάσκετ να περνάει αλλά και την πρόταση την ποδοσφαιρική..Ειδικά η Σάο Πάολο ήταν μεγάλη ευκαιρία!!Σήμερα το πρόγραμμα δεν μου αρέσει και πολύ καθώς τα ματς είναι σε τεντωμένο σχοινί και δεν προκύπτει κάποια ευκαιρία..Παρόλα αυτά θα πάω με 2 σημεία συντηρητικά και θα αφήσω την καλή πρόταση στο μπάσκετ..

Πρώτη επιλογή λοιπόν είναι το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΒ ΧΑΜ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ κόντρα στην Στρόμεν..Στην τελική ευθεία στην νορβηγία η λοβ Χαμ δείχνει να είναι έτοιμη για πιο δυνατό φίνις μπας και προλάβει τα μπαράζ και σε τιμές αουτσάιντερ θα την στηρίξω..

Δέυτερη επιλογή θα πάρω το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ..Και εδώ πάνω κάτω ισχύει το ίδιο..Σε ένα αμφίροπο ματς προτιμώ να πάω με το αουτσάιντερ καθώς στο μυαλό μου φαντάζει σαν ελαφρύ φαβορί..

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σερί μας στο μπασκετ λοιπόν συνεχίζεται και πέρασε και η χτεσινή μας δυάδα από γαλλία!!Σήμερα θα επιλέξω και πάλι μια δυάδα με ένα ματς από το γερμανικό πρωτάθλημα και τον τελευταιο προκριματικό για την Ευρωλίγκα..

Στην Γερμανία θα πάρω την απλή νική για την ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΡΕΜΕΝΧΑΦΕΝ..Και οι 2 ομάδες έχουν ξεκινήσει θετικότατα την σαιζόν αλλά σε αυτο το ματς μεταξύ τους θα μιλήσει η έδρα και η μεγαλύτερη ποότητα της Μπάμπεργκ..

Δεύτερη επιλογή μου θα είναι η ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ..Στο πρώτο ματς η Σαρλερουά εκμεταλλευτηκε μερικώς την έδρα της καθώς κέρδισε μεν την Αλμπα αλλά στο τέλος έχασε την διαφορά που είχε κάπου στους 8 πόντους και τώρα ίσως το πληρώσει καθώς η Αλμπα εντός είναι δυνατή πολύ..Μακάρι γιαμλενα να κερδίσει η Αλμπα αλλά να προκριθεί η Σαρλερουά που ήταν το πουλέν μας σε όλη αυτή την προκριματική φάση!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΜΠΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.3 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 5.88 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΠΡΕΜΕΝΧΑΦΕΝ.............1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΣΑΝΤΝΕΣ-ΛΟΒ ΧΑΜ....................2(DNB)
TIΓΚΡΕ-ΜΠΟΚΑ.......................2(DNB)

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4
ΜΟΝΤΕΝΑ-ΑΛΠΙΝΟΛΕΦΕ................Χ
ΠΟΡΤΟΓΚΡΟΥΑΡΟ-ΝΟΒΑΡΑ..............Χ
ΧΙΡΟΝΑ-ΟΥΕΛΒΑ.....................Χ
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΜΙΝΕΙΡΟ.............Χ2(ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΠΛΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου