Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!!


Τις καλησπέρες μου!!Χτες ο κόρακας στο ματς της Βαλένθια δεν μας άφησε να κάνουμε το απόλυτο..Ανακάλυψε πέναλτι σε ανατροπή του Γουεμπό από το...χορτάρι και έτσι στράβωσε γρήγορα για εμάς το ματς..Είχαμε πει πως η μέρα δεν είναι για πολλά ανοιγματα χτες,σήμερα ομώς δείχνει αρκετά καλύτερη..Πάμε να δούμε τι έχουμε..

4 ματς θα με απασχολήσουν ποδοσφαιρικά..Θα πάρω λοιπόν τους ΑΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ..Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς η ομάδα δένει και ο Αρης θα είναι και κουρασμένος από το ματς της πέμπτης..Επίσης στο γήπεδο θα βρίσκεται και ένας φίλος μου που όποτε πάει καραισκακη η ομάδα κάνει μόνο άσσους..Τυχαιο???δεν νομίζω!!!

Η Χέλσινμποργκ κατάφερε και έφερε στα ίσα την μάχη του τίτλου και δεν νομίζω να θέλει να αυτοκτονήσει απόψε κόντρα στην αδύναμη Αντβίνταμπεργκ..

Τρίτη επιλογή το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ ΣΤΗΝ ΝΟΡΓΗΓΙΑ..Και οι 2 ομάδες κηνυγάνε τα πλέι οφ ανόδου αλλά κάτι μου λέει πως η Φρέντρικσταντ τα θέλει πιο πολυ από την Ρανχάιμ..

Τέλος πάω με την έδρα και τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ στο ματς φωτιά για την παραμονή με την αβαί

ΜΠΑΣΚΕΤ
Από μπάσκετ θα κρατήσω ένα σημείο σήμερα στην ιταλία..Εχουμε λοιπόν το ματς Μπ

ιέλα-Τεράμο..2 Ομάδες πάνω κάτω ισοδύναμες φέτος..Από την στιγμή που μου δίνουν 5.5 ποντους υπέρ της Τεράμο θα πάρω το ΔΙΠΛΟ!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.6 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ......................1
ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΑΝΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ....1
ΓΚΟΙΑΣ-ΑΒΑΙ....................1(Χ)

ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΜΠΙΛΕΛΑ-ΤΕΡΑΜΟ............2(+5.5 ΠΟΝΤΟΥΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου