Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!!


Τις καλησπέρες μου!!Το σερί μας καλά κρατεί!!Ακόμα ένα απόλυτο χτες με 3 ταμεία και 5/5 επιλογές!!!Εχουμε τουλάχιστον 1 βδομάδα σερί που πάμε ταμείο!!Αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά και δεν θριαμβολογούμε..Σήμερα θα πάω με 4 παιχνιδια στο Γιουροπα Λιγκ ελπίζοντας να συνεχίσει αυτό το σερί!!

Πρώτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ..Ουσιαστικά μόνο οι Ελβετοί πάνε για πρόκριση εδώ και η οντένσε είναι ομάδα στα μέτρα τους νομίζω..

Δεύτερη επιλογή Ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ,που εντός είναι πολύ δυνατή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Στεάουα..

Τρίτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΛ..κομβικό ματς για τους Γάλλους αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση και μπορούν την νίκη κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου..

Τέλος θα πάω με το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ..Οι Αυστριακοί παραπαίουν και είναι ευκαιρία για την Γιύβε να καλύψει σε αυτό το ματς την γκέλα με την λεχ Πόζναν..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Πάμε και με μια δυάδα στο μπάσκετ..Χτες μας δικαίωσε εύκολα η ρόμα από ημίχρονο και θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο..Πάμε με ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ- ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ.Οι Βέλγοι πέτυχαν τον στόχο τους να μπούνε στους ομίλους κάτι που είχαμε πει από εδώ και τώρα μπορύν να απολάυσουν το ταξίδι..

Δεύτερο ματς πάμε με ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ..Η παρτζάν πέρσι έκανε το μπαμ αλλά φέτος έχασε και όλο τον κορμό της αλλά και τον αρχιτέκτονα βουγιόσεβιτς στον πάγκο..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΣΣΟΣ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 2.1 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΣΤΕΑΟΥΑ..............1
ΛΙΛ-ΛΕΦΣΚΙ....................1
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ......2(Χ)

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4(ΣΥΝΟΛΟ 11 ΣΤΗΛΕΣ)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ............Χ2(Δ)
ΑΡΗΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ.........Χ1(Δ)
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΠΟΡΤΟ..........Χ
ΑΒΑΙ-ΕΜΕΛΕΚ..............Χ2(Δ)

ΔΥΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΜΑΛΑΓΑ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ.............1(ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ)
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ...........1(ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου