Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΣ ΤΟ EL CLASICO ΣΤΗΝ UNIBET TV KAI ΠΑΙΞΕ LIVE ME 50 BONUS ΤΩΝ €30!!!!

Στοιχημάτισε στον αγώνα της αρεσκείας σου από την Παρασκευή 26/11 μέχρι την Δευτέρα 29/11 και πάρε μέρος στην μεγάλη μας κλήρωση. Ζήσε την εμπειρία του ζωντανού στοιχηματισμού στο Live Betting, απόλαυσε αγώνες όπως το Μπαρτσελόνα - Ρεαλ Μαδρίτης ζωντανά και εντελώς δωρεάν στην UNIBET , στοιχημάτισε και κέρδισε 1 από τα 50 Bonus των €30!




Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στην κλήρωση είναι να στοιχηματίσεις τουλάχιστον €1 στο Live Betting σε έναν ή περισσότερους αγώνες από την Παρασκευή 26/11 μέχρι την Δευτέρα 29/11. Τόσο απλό!



Όσο περισσότερο παίζεις στο Live Betting τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις ένα από τα 50 μπόνους. Κι αυτό γιατί για κάθε επιπλέον 1 ευρώ που στοιχηματίζεις θα λαμβάνεις έναν επιπλέον λαχνό για την κλήρωση!



Μην ξεχνάς πως ο ζωντανός στοιχηματισμός Live Βetting έχει τη δυνατότητα ca$h-in, κάτι που μόνο η Unibet προσφέρει! Με το ca$h-in μπορείς να εξαργυρώσεις τα κέρδη σου πριν ακόμη ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό!


Παρακαλούμε σημειώσε πως οι 50 νικητές της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Τρίτη 30/11 και τα bonus θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την ίδια μέρα. Θα πρέπει να στοιχηματίσεις το μπόνους τουλάχιστον 3 φορές πριν το εξαργυρώσεις ή το μεταφέρεις εκτός του Στοιχήματος.

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ BANNER ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου