Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!!


Τις καλησπέρες μου!!Σήμερα αν και τα πονταρίσματα πάνε ανάποδα από τα ματς που βλέπω θα επιμείνω στις επιλογές μου αλλά πολύ χαλαρά..

Στο φιλικό μεταξύ Αλβανίας και ΠΓΔΜ θα κρατήσω τον ΑΣΣΟ DNB..Oι Σκοπιανοί πάνε με κάποιες απουσίες στην Αλβανία και οι Αλβανοί εγκαινιάζουν καινούργιο γήπεδο..Πάω με τον ενθουσιασμό τους..

Στην Βουλγαρία με τον ματέους οι Βούλγαροι δείχνουν να βρίσκουν τον εαυτό τους σιγά σιγά ενώ οι Σέρβοι προχωράνε σε ολική ανανέωση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα..Πάω με 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΕΔΩ..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Από Ευρωλίγκα θα κρατήσω 2 νίκες για φιλοξενούμενους..Στην Γαλλία θα πάω με ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΗΝ ΟΥΛΚΕΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΛΕ..Οι Γάλλοι μπορεί να πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι τώρα αλλά τώρα αντιμετωπίζουν μια πραγματικά δυνατή ομάδα που άλλωσε εξάλλου και την Βαρκελώνη..

Στο βελιγράδι η παρτιζάν συνεχίζει και φέτος το βιολί της παρά τις πολλέ αλλάγες σε όλα τα επίπεδα το καλοκαίρι..Μετά φόβου όμως θα την κοντράρουμε και θα πάμε με ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ στηριζόμενοι στο βάθος του ρόστερ που διαθέτει αλλά και στην αναγκαιότητα να καλύψει την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΥΛΚΕΡ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.4 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ..............1Χ(Δ)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ........2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΠΓΔΜ.................1(Χ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου