Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!


Τις καλησπέρες μου!!Ευκολο ταμειάκι είχαμε χτες με λεβαδειακό και μάλμε να πέρνανε εύκολα σχετικά!!Σήμερα θα ασχοληθούμε με Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα ταμεία σε ένα δύσκολο πρόγραμμα το διήμερο γενικά..

Αρχή θα κάνουμε από το παγωμένο Καζάν και τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΙΝ..Ο Παναθηναικός μπορεί να κέρδισε το ντέρμπι αλλά η εικόνα του ήταν το ίδιο χάλια.Με μία φάση πέτυχε 2 γκολ ουσιαστικά και αυτό που τον βοήθησε ήταν το πάθος λόγω του ότι έπαιζε με τον αιώνιο..Σήμερα δύσκολα θα βγάλει το ίδιο πάθος..

Επόμενη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ..Οι νυχτερίδες μπορεί στο πρωτάθλημα να μην πάνε καλά τελευταία αλλά αυτ΄οτο ματς είναι όλα τα λεφτά αν θέλει την πρόκριση στον επόμενο γυρο..

Τρίτη επιλογή και μάλλον η καλύτερη είναι Ο ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ..Η Λυών μπορεί να έχει το απόλυτο μέχρι τώρα αλλά σαν ομάδα δεν πείθει γενικά και έχει πολλή γκρίνια..Σήμερα είναι σχετικά άντετη και την παίρνει να κάνει κάποια γκέλα ,κάτι που δεν ισχύει για την Μπενφίκα που θέλει μόνο νίκη σήμερα..

Τέλος θα πάμε με τον 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΤΕΝΑΜ..Εδειξε και στο πρώτο ματς η τόττεναμ ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Ιντερ και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.42 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 2.21 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΡΟΥΜΠΙΝ-ΠΑΟ.................1
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ..........1
ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΙΝΤΕΡ..............1Χ(Δ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου