Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ!!

Τις βραδυνές καλησπέρες μου!Σήμερα ξεκινήσαμε μια συνεργασία με με μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στο διαδίκτυο..Παρέα από σήμερα και πέρα λοιπόν θα είναι η UNINET!!
Αυτή η συνεργασία μας έφερε γούρι από ότι φαίνεται καθώς σήμερα στοιχηματικά κάναμε όργια!!Δείτε τις επιλογές και θα καταλάβετε..
Μετά από ενάμιση χρόνο ζωής αυτόυ του blog αποφασίσαμε να συμπορεύτουμε με μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην προσπάθεια μας να γίνουμε καλύτεροι και με την στήριξη σας να ανέβουμε επίπεδο..
Σας ευχαριστώ τόσο καιρό για την εμπιστοσύνη σας και ζητώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία όσοι δεν έχετε λογαριασμό στην UNIBET μέσα από τα BANNER του blog μας!Αυτό θα μας δώσει ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από ενάμιση χρονο και θα μας δώσει και την ευκαιρία στο μέλλον να σας έχουμε και πολλες εκπλήξεις και διαγωνισμούς ανταποδοτικά για εσάς!
Επωφεληθείτε λοιπον σήμερα κιόλας του bonus που σας προσφέρει η εταιρεία,αλλά και τις ειδικής προσφοράς για το champions league όπου αν παίξετε ένα παρολί 4 ματς και ΄χασετε το ένα η εταιρείας σας επιστρέφει το ποσό που ποντάρατε μέχρι 5 ευρώ!!΅
Επίσης επωφεληθείτε και του cash in στο live στοίχημα,όπου κατοχυρώνεται τα κέρδη σας πριν ολοκληρωθεί το ματς!!

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=33874&bid=13249

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου