Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ!!


Τις καλησπέρες μου!!Στο blog πήγαμε πολύ κα΄λά χτες με το σύστημα να κάνει το απόλυτο αλλά εδώ μας πούλησε και πάλι η Μπίλεφελντ που με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι..Σήμερα θα κρατήσω 3 επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι..

Από Ελλάδα θα πάρω τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..Σίγουρα έχει πρόβλημα στο γκολ και οι Σέρρες είναι ανεβασμένες αλλά αν δεν πάρει ΄τετοια ματς δεν πρόκειται να σωθεί με τίποτα..

Από Ισπανία θα κρα΄τησω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΓΟΝΑ..Παίζουν 2 ομάδες που δεν σκοράρουν έυκολα αλλά και ε΄δω πάω με την ταραγόνα που έχει μείνει πολύ χαμηλά για την αξία της..Εστω και με μισο-μηδέν..

Τέλος από Σκωτία θα πάρω το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ..Η ινβερνες εντός δυσκολεύεται πιο πολύ και η ανεβασμένη στα τελευταία ματς χιμπέρνιαν μπορεί ακόμα και το διπλό..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο μπάσκετ σήμερα το πρόγραμμα είναι δύσκολο και θα στηριχτώ σε 2 ματς από την Ελλάδα..Θα κρα΄τησω την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ΄ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..Ο Πανιώνιος με Μπαρτζώκα ανέβηκε επίπεδο και αυτο φάνηκε και με την νίκη επί του πανελληνίου και μπορεί να φτιάξει σερί με τον soft εκτός ΠΑΟΚ..

Στο άλλο ματς η ΑΕΚ παίζει με τον Ηλυσιακό..Ο ηλυσιακός αν και καλή ομάδα ακόμα δεν έχει νίκη καθώς έχει χάσει και 2 ματς στην παράταση!!!Η ΑΕΚ από την άλλη είναι πολύ κακή..οΓκέκος μένει στον πάγκο μέχρι να φύγει ενώ και οι Αμερικανοί της είναι τραγικοί..Πάω με ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΜΕ +9.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΩ..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΑΡΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕ +9.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΥΣΙΑΚΟ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.44 ΚΑΙ 1.4 ΣΤΗΝ ΒΕΤ365)ΜΕ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ..............2(DNB)

ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ..............1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΞΑΝΘΗ-ΣΕΡΡΕΣ................1
ΑΕΚ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ...............2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ 4 ΣΤΗΛΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου