Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!


Tις καλησπέρες μου!!Ο ΠΑΟ μας χάλασε χτες το απόλυτο και έτσι σε μια καλή πάντως μέρα για εμάς κλείσαμε με 3/4 επιλογές..Σήμερα θα κρατήσω συνολικά 4 επιλογές με 3 ποδοσφαιρικά παιχνίδια και ένα μπασκετικό..

Ξεκίνημα από το Τσάμπιονς Λιγκ και το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ ΣΤΗΝ ΖΙΛΙΝΑ..Οι Γάλλοι έχουν φορμαριστεί και θυμίζουν την πολύ καλή περσινή ομάδα ενώ η Ζίλινα είναι πολύ αδύναμη ομάδα..

Προχωράμε στην Βραζιλία και πάμε με τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΙΑΣ..Η ομάδα της ζούγκλας δίνει σήμερα αγώνα επιβίωσης ουσιαστικά κόντρα στην Γκρέμιο και θα πάω μαζί της μόνο λόγω κινήτρου καθώς σίγουρα η Γκρέμιο είναι πιοτικότερη ομάδα..

Από το Σουνταμερικάνα θα πάω με τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΙΜΑ..Καλή ομάδα και με την βοήθεια του υψομέτρου έχει μεγάλο προβάδισμα..Εκεί εξάλλου γονάτισε και η Μπάνφιλντ,πολυ΄καλύτερη ομάδα από αυτήν την Ιντεπετιέντε..

ΜΠΑΣΚΕΤ
Τέλος θα κλείσω με ένα μπασκετικό παιχνίδι στο Γερμανικό πρωτάθλημα..Η Φοίνιξ Χάγκεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά και έχει ευχέρεια στο σκορ'αρισμα και κόντρα σε μια κακή μέχρι τώρα τρίερ έχει τον π΄ρωτο λόγο για την νίκη,οπότε ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΟΛΙΜΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.36 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 3.14 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ-ΤΡΙΕΡ..............1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΖΙΛΙΝΑ-ΜΑΡΣΕΙΓ...................2
ΓΚΟΙΑΣ-ΓΚΡΕΜΙΟ...................1(DNB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου