Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!


Τις καλημέρες μου!!Χτες πήγε σχετικά καλά η μέρα καθώς πέρασε το δυνατό μας σημείο,η Δυάδα του μπάσκετ περίπατο αλλά ο ΠΑΟ μας χάλασε το απόλυτο των προτάσεων..Σήμερα έχω κρατησει αρκετα σημεία και το θέμα είναι το ταίριασμα..

Απο Ισπανία έχω κρατήσει 2 σημεία..Η Μαλαγα έκανε νίκη ψυχολογίας μεσοβδόμαδα στο κύπελλο και τώρα με τον πελεγκρίνι στον πάγκο είναι ώρα να ξεκινήσει την αντεπίθεση της..Ο Αντίπαλος προσφέρεται καθώς είναι μάλλον η χειρότερη ομάδα της Πριμέρα,η Λεβάντε..Επόμενη Ισπανική επιλογή ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ..Δεν είναι καλά τελευταία οι νυχτερίδες αλλά και η Χετάφε δεν πάει πίσω..Ευκαιρία να ξεμπουκώσουν οι νυχτερίδες..

Από Αργεντινή έχω επίσης 2 επιλογές..Ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΕΖ είναι η πρώτη..Εχασε χτες η Εσοτυντιάντες και η βελέζ έχει ευκαιρία με νίκη σήμερα να πιάσει κορυφή..Η Λανούς προσφέρεται για κάτι τέτοιο..Δεύτερη επιλογή το ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΔΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΛΜΕΣ.Η Κίλμες ακόμα να κλανει νίκη και οι οπαδοί τους περιμένουν σε κάθε ευκαιρία για ξύλο τους παίχτες.. Η ομάδα πάει πανοτύ με αστυνομική συνοδεία..Με τέτοιο κλίμα πως να χάσει ηΠολύ καλή Γοδόι??

Από Βραζιλία κρατάω και εδώ 2 επιλογές..Τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΙΕΝΣΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΜΙΑ΄Παλμέιρας που μόνο με το πρωτάθλημα δεν ασχολείται καθώς έχει ρίξει όλο το βάρος στο Σουνταμερικάνα που την τετάρτη πέρασε στα ημιτελικά..Από εκεί και πέρα θα ρισκάρω στο Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ λόγω απόδοσης και κινήτρου..Ισορροπημένο ματς και δεν καταλαβαίνω τον φαβοριτισμό για την βάσκο..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΓΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗΝ ΒΕΤ365)ΜΕ 2.28 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΔΥΑΔΑ
ΒΕΛΕΖ-ΛΑΝΟΥΣ.................1
ΒΑΕΝΘΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ...............1

ΤΡΙΑΔΑ
ΚΙΛΜΕΣ-ΓΟΔΟΙ................2(DNB)
ΓΚΟΙΕΝΣΕ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ..........1
ΒΑΣΚΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ.............Χ2(Δ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου