Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ!


Τις καλημέρες μου!!Χτες ήταν μια εξαιρετική μέρα σε site kai blog με όλες τις προτάσεις να πηγαίνουν ταμείο!!Σήμερα το πρόγραμμα έχει πολλές επιλογές βάσει κινήτρου και θα τις εμπιστευτολυμε καθώς οι γκέλες πλέον δεν συγχωρούνται..

Ξεκίνημα με πρέμιερ λιγκ και πάμε με το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ..Από εκεί που φαινόταν πως πάει για περίπατο στο πρωτάθλημα έχει βρεθεί δεύτερη και πρέπει να νικήσει την ελλειπή σήμερα Νιουκάστλ για να ξαναπιάσει κορυφή!

Κατηφορίζουμε στην Ισπανία και κρατάμε τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ..Το ματς με την Λεβάντε είναι εξάποντο,θεωρώ την λεβάντε την χειρότερη ομάδα στην Λιγκα και αν η Χέρκουλες δεν νικήσει σήμερα ίσως η Λεβάντε την πάρει μαζί της στην σεγούντα..

Μένουμε στην μεσόγειο και ερχόμαστε στα καθ ημάς..Θα κρατήσουμε από εδώ το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ..Μετά την ήττα χτες του ολυμπιακόυ ο παο μπορεί να ξαναπιάσει κορυφή και έστω και δύσκολα πιστεύω δεν θα αφήσει την ευκαιρεία να πάει χαμένη!

Τα επόμενα σημεία μας θα είναι από την λτινική Αμερική όπου τα πρωταθλήματα τελειώνουν και υπάρχουν ομάδες που καίγονται!!Από την Αργεντινή θα κρατήσω το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ..Οι φοιτητές θέλουν νίκη για να κρατουν την τύχη στα χέρια τους για τον τίτλο και βρίσκουν μια ιντεπετιέντε που προκρίθηκε στον τελκό του Σουνταμερικάνα και θα παίξει με πολλές αλλαγές!

Από Βραζιλία θα κρατήσω 3 ματς με βάση το κίνητρο..Θα κρατήσω τους ΑΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΑΒΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ που αντιμετωπίζουν αδιάφορους αντιπάλουν και με νίκη κρατάνε την τύχη στα χέρια τους όσο αναφορά την παραμονή..Τέλος θα κρατήσω το ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ κόντρα στην απογοητευμένη παλμέιρας που μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Σουνταμερικάνα απέμεινε χωρίς κανέναν στόχο στην σαιζόν,ενώ η Φλου με νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΒΑΙ ΑΣΣΟΣ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗΝ UNIBET)ME 1.89 MONAΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟ..............2(1.57)
ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ.....1(1.60)
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ....2(1.33)

ΣΥΣΤΗΜΑ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ.............2(1.70)
ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ-ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ...2(1.70)
ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ............1(1.85)
ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ 4 ΣΤΗΛΕΣ!

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ UNIBET..ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΝΝΕR ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου