Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=33874&bid=13249
H Unibet βάφει αυτά τα Χριστούγεννα πράσινα κάνοντας σε όλους ένα δώρο εντελώς δωρεάν!

Η Unibet, γνωστή για τα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες της, ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα από κάθε άλλη φορά προσφέροντας εντελώς δωρεάν αυτά τα Χριστούγεννα ένα προσωπικό δώρο σε όλους. Ναι, καλά διαβάσετε! Όλοι οι Έλληνες φίλοι της Unibet, παλαιοί, νεότεροι ακόμη και όσοι δεν έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα, όσοι παίζουν ακόμη, όσοι έχουν ποντάρει κατά το παρελθόν αλλά και όσοι δεν έχουν ακόμη πραγματοποιήσει κάποια κατάθεση, θα βρουν αυτά τα Χριστούγεννα ένα δώρο από τον πράσινο Άϊ-Βασίλη της Unibet!

Πως θα βρείτε το δώρο σας; Είναι πολύ απλό! Αν έχετε ήδη λογαριασμό στη Unibet, απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας από 25/12 μέχρι 31/12 και κάντε κλικ στα «Μηνύματα» σας για να δείτε ποια ακριβώς είναι η έκπληξη που άφησε ειδικά για εσάς ο Αϊ-Βασίλης για φέτος! Αν πάλι δεν έχετε ανοίξει λογαριασμό στη Unibet, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία καθώς εκτός από τη μοναδική προσφορά TripleX® που χαρίζει μέχρι €250 δώρο, όλοι όσοι εγγραφούν από 25/12 μέχρι 31/12 θα λάβουν και επιπλέον δώρο επιστροφή χρημάτων που φτάνει τα €50!

Το TripleX® προσφέρει απίστευτο πλεονέκτημα σε κάθε παίκτη καθώς μπορεί να επιλέξει ο ίδιος από 3 διαφορετικές εναλλακτικές προτάσεις αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Έτσι, η Unibet προσφέρει 100% μπόνους έως 30 ευρώ σε όσους χρήστες θέλουν απλά να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της αλλά και 25% μπόνους μέχρι 250 ευρώ σε όσους είναι σίγουροι για την επιλογή τους να ξεκινήσουν να παίζουν στη Unibet. Και φυσικά, υπάρχει πάντα η "χρυσή τομή" για την πλειοψηφία των παικτών που είναι 50% μπόνους έως 100 ευρώ. Επιπρόσθετα, ανεξάρτητα από το ποιο μπόνους θα διαλέξετε, κάθε επιλογή σας προσφέρει επιπλέον δώρο επιστροφής χρημάτων μέχρι και €50 για το 1ο μεγάλο ντέρμπι του 2011!

Μην χάνετε άλλο χρόνο και εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική προσφορά της Unibet για να κλείσετε ιδανικά το 2010 και να αρχίσετε ακόμη καλύτερα το νέο έτος
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου