Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ


Τις καλησπέρες μου!!Χτες η βαλένθιοα μας χάλασε την ωραιότατη τριάδα μας ενω στο ημίχρονο η΄ταν μπροστά με 3-1!!Σήμερα θα πάω με 2 επιλογές στην βασική μου πρόταση..

Από Αγγλία θα κρατήσω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ,που είναι σε πολύ καλή φόρμα και θα συμπληρώσω την δυάδα με την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ..Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά στα τελευταία ματς και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα για την νίκη..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.6 ΚΑΙ 1.45)ΜΕ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΑΖΟΜΑΣ-ΑΡΗΣ..................1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)(1.50)
ΡΙΓΑ-ΧΑΠΟΕΛ...................2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)(1.50)
ΜΕ ΜΑΝ-ΜΠΑΝΒΙΤ................1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)(1.40)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ UNIBET

Για την 14η μέρα των Χριστουγεννιάτικων Προσφορών μας έχουμε μια απίθανη προσφορά για το ΝΒΑ! Παίξε στο ειδικό στοίχημα Σουπερδιπλό και κέρδισε επιπλέον €10! Στοιχημάτισε τουλάχιστον €3 στο Σουπερδιπλό των αγώνων του NBA: Washington Wizards - L.A Lakers & New Jersey Nets - Philadelphia 76ers και αν το στοίχημα σου κερδίσει τότε θα σε επιβραβεύσουμε με επιπλέον €10 εντελώς δωρεάν! Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία για διπλά κέρδη; Διάβασε το πλήρες άρθρο για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους και κανονισμούς.






Πως θα λάβεις μέρος στην προσφορά:
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στοιχηματίσεις τουλάχιστον €3 από την Τρίτη 14/12 στη 01:01 μέχρι την Τετάρτη 15/12 στις 02:00 στο ειδικό στοίχημα Σουπερδιπλό που περιλαμβάνει τους αγώνες Washington Wizards - L.A Lakers & New Jersey Nets - Philadelphia 76ers και αυτόματα θα λάβεις μέρος στην προσφορά. Τόσο απλό!



Το μπόνους των €10 θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των νικητών μέσα σε 48 ώρες από την λήξη των αγώνων.
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ UNIBET ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου