Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΩ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!


Τις καλησπέρες μου!!Τζακ-ποτ έκανε χτες η βασική μας πρόταση και πάλι καλά που περάσαμε και ένα συστημα στο blog και κάτι σώσαμε..Σήμερα επειδή θα πάω με μικρές αποδοσεις στην βασική π΄ροταση θα κρα΄τησω πολλά παιχνίδια για το ίδιο δελτίο..

Από Ελλάδα θα πάρω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ..Η κέρκυρα έκανε το διπλο στον πανιώνιο και τώρα είναι πιο άνετη ενώ ο Εργοτέλης το θέλει πολύ αυτό το ματς..Εξάλλου ο Εργοτέλης τέτοια ματς παίρνει όλα τα χρόνια και σώζει την παρτίδα της παραμονής..Το Δευτερο ματς θα είναι ο ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ..Καλός,χρυσός ο Ατρόμητος αλλά μες το καραισκάκη δύσκολα γλιτώνει σήμερα..

Από Ισπανία θα πάρω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΧΟΝ..Ματς που έχει σημαδεψει η Χιχόν στην προσπάθεια για παραμονή..Το έχω πει πως για μένα η Λεβάντε είναι από τις χειρότερες ομάδες στην Λίγκα..

Από Αργεντινή θα πάρω τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ..Απλά πράγματα εδώ..Νικάει=παίρνει πρωτάθλημα..

Τέλος θα κρατήσω και 1 μπασκετικό..Η Μπαρτσελόνα μετά το μεγα΄λο διπλο στην πόλη για την ευρωλίγκα δεν νομίζω να δυσκολευτεί από την βαγιαδολίδ..Παίρνω την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΩ..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΟΣΦΠ,ΑΣΣΟ DNB ΕΡΓΟΤΕΛΗ,ΑΣΣΟ DNB ΧΙΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.2-1.36-1.36 ΚΑΙ 1.25)ΜΕ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΡΙΑΔΑ
ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ.............1(1.45)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟ......................2(1.55)
ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ-ΦΕΝΕΡ......................2(1.75)

ΣΥΣΤΗΜΑ
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ................1(2.05)
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ.......2(1.75)
ΟΥΕΛΒΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ..................1Χ(ΑΝΟΙΧΤΑ)(1.95)(3.30)
ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΑΔΕΣ ΜΕ 5 ΣΤΗΛΕΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου