Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!


Για την πέμπτη ημέρα των Χριστουγεννιάτικων Προσφορών παίζουμε μπάλα στην Ισπανία! Στοιχημάτισε τουλάχιστον €10 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την Κυριακή 05/12 από τη 01:00 μέχρι τις 23:59 και πάρε μέρος στην μεγάλη μας κλήρωση για 10 επίσημες φανέλες ποδοσφαίρου της Βαλένθια,προσφορά της UΝΙΒΕΤ!!ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ BANNER ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ..




Το μόνο που έχεις να κάνεις για να πάρεις μέρος στην προσφορά είναι να παίξεις τουλάχιστον 10 Ευρώ σε έναν ή περισσότερους αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν την παραπάνω περίοδο. Μπορείς να ποντάρεις τα 10 Ευρώ σε έναν αγώνα ή να τα παίξεις τμηματικά σε περισσότερους. Οι νικητές της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 06/12



Τις καλημέρες μου!Κάκιστη η χτεσινή μέρα στοιχηματικά με πολλά φαβορί να πάνε περίπατο..Σήμερα η μέρα δείχνει να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και θα το ρισκάρουμε λίγο παραπάνω..Με 4 ποδοσφαιρικές επιλογές και 1 μπασκετική θα πάω..

Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι θα κρατήσω από ελλάδα τον ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ..Σίγουρα θα κουβαλάει κούραση από τον άθλο της μαδρίτης αλλά θα έχει και ψυχολογία ενώ καπου πρέπει να σταματήσει και αυτό το εκτός έδρας σερί για την τρίπολη..

Από Ισπανία θα πάρω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ..Ιδανικό ματς για την ομάδα του Πελεγκρίνι να ανέβει βαθμολογικά κ΄πντρα στην μέτριων δυνατοτήτων Σανταντέρ..

Στην Βραζιλία έχουμε τελευταία αγωνιστική και κρίνονται πολλά..Η φλου παίρνει τίτλο αλλά οι αποδόσεις δεν αξίζουν..Εμείς πάμε να σώσουμε την βιτόια Μπαια..Παίζει με την Γκοιανένσε και όποιος νικήσει σώζεται..Η Μπαία δείχνει πιο σταθερή σε αυτό το φινάλε και θα πάω με την έδρα..

Θα κρατήσω και μια μεγάλη απόδοση σήμερα..Θα πάρω το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΝΕΙΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ..Η Μινέιρο από εκεί που κινδύνευε με νίκη βγαίνει και Σουνταμερικάνα!!!Η Σαο πάολο πετάει χαρταετό εδώ και καιρό και το ΔΙΠΛΟ σε αποδόσει ανω του 3 προκαλούν!!!

Τέλος από μπάσκετ πάμε με ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ..Με μπαρτζώκα η ομάδα δεν χάνει με τίποτα και κόντρα στο ασταθές περιστέρι έχει τον πρώτο λόγο..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΜΑΛΑΓΑ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.37 ΚΑΙ 1.44)ΜΕ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ UNIBET!
ΣΥΣΤΗΜΑ
ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ...........1(1.65)
ΒΙΤΟΡΙΑ-ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ..............1(1.67)
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΜΙΝΕΙΡΟ...............2(3.00)
ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ 4 ΣΤΗΛΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου