Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Για την 16η μέρα των Χριστουγεννιάτικων Προσφορών μας έχουμε ένα απίθανο δώρο στο Γιουρόπα Λιγκ! Παίξε τουλάχιστον €3 στο Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σιτι την Πέμπτη 16/12 από τις 00:01 μέχρι και την έναρξη του αγώνα (20:00) και αν το στοίχημα σου χάσει τότε θα σου επιστρέψουμε το 33% της αξίας του μέχρι €10!!! Διάβασε το πλήρες άρθρο για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους και κανονισμούς.




Πως λειτουργεί: Το μόνο που έχεις να κάνεις για να πάρεις μέρος στην προσφορά είναι να τοποθετήσεις ένα στοίχημα τουλάχιστον 3 ευρώ στον αγώνα Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σιτι (πριν την έναρξη του αγώνα). Αν σταθέις άτυχος στην πρόβλεψη σου και το στοίχημα σου χάσει, τότε θα σου επιστρέψουμε το 33% του χαμένου σου στοιχήματος μέχρι 10 ευρώ.



Παρακαλούμε σημείωσε πως μόνο το ΠΡΩΤΟ σου στοίχημα αξίας τουλάχιστον 3 ευρώ από την Πέμπτη στις 00:01 μέχρι και την έναρξη του αγώνα μετράει για την προσφορά αυτή. Το μέγιστο bonus που μπορείς να λάβεις είναι 10 ευρώ και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου αυτόματα. Θα πρέπει να ποντάρεις το bonus τουλάχιστον τρεις φορές πριν το μεταφέρεις εκτός του Στοιχήματος ή το εξαργυρώσεις.



Παίξε τώρα στο Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σιτι και βγες κερδισμένος όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου