Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ €10 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΝΟΥΣ!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΝΝΕR TOY BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!!
Η δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Προσφορά μας είναι για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Στοιχημάτισε τουλάχιστον €3 στο Σωστό Σκορ του αγώνα ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ και αν η πρόβλεψη σου είναι σωστή τότε εμείς θα σε επιβραβεύσουμε με άλλα €10 δώρο! Η προσφορά ισχύει μόνο για στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα 02/12 από τη 01:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Διάβασε το πλήρες άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες και για τους όρους και κανονισμούς. Πιστεύεις ότι ξέρεις το αποτέλεσμα του αγώνα;




Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στην προσφορά είναι να ποντάρεις τουλάχιστον €3 στο Σωστό Σκορ (τελικό) του αγώνα σήμερα 02/12 από τη 01:00 μέχρι και τις 22:05.


Παρακαλούμε σημείωσε πως η προσφορά ισχύει μόνο για το ΠΡΩΤΟ μονό σου στοίχημα στο Σωστό Σκορ (τελικό) του εν λόγω αγώνα την παραπάνω περίοδο. Στοιχήματα στο Live Betting δεν μετρούν για την προσφορά αυτή.


Αν η πρόβλεψη σου είναι σωστή και το στοίχημα σου κερδίσει, το μπόνους θα πιστωθεί στο λογαριασμό σου την Παρασκευή 03/12. Θα πρέπει να ποντάρεις το μπόνους τουλάχιστον 3 φορές πριν το μεταφέρεις εκτός του Στοιχήματος ή το εξαργυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου