Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΣΗ ΜΑΣ Η ΜΠΑΡΟΟΥ!


Τις καλησπέρες μου!!Τρικυμία με έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες και εκεί που είχαμε ανακάμψει με καλό σερί πέσαμε πάλι πολύ χαμηλά..

Σήμερα θα με απασχολήσουν 3 ματς συνολικά και θα τα ποντάρω στην καινούργια εταιρεία που προστέθηκε στο site..Την εταιρεία για να πω την αλήθεια δεν την ήξερα αλλά μπαίνοντας μέσα είδα τις αποδόσεις και ψήθηκα αρκετά!!ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΒΕΤΒΕΑST..Δίνει και 100 ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΉ!!Αν θέλετε γραφτείτε από εδώ για να στηρίξετε και το site μας!!

Το ματς που θα αποτελέσει για εμάς βάση σήμερα είναι το Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΕΦΑΛΗ ΔΙΠΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΑΛΝΤΡΙΝΧΑΜ ΣΤΗΝ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!Εντάξει όλα σπάνε αλλά εμείς πάμε με τα δεδομένα που έχουμε..Με αυτό το ματς θα ταιριάξω σε δυάδες 2 dnb..ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΒΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΛΑΜ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΟΥΚ!!

ΜΠΑΣΚΕΤ

Εχουμε και προκριματικά Ευρωλίγκα σήμερα και θα πάω με μια δυάδα συντηρητικά γιατί δεν έχουμε ακόμα εικόνα των ομάδων!!ΔΥΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΙΡΜΠΟΥΡΓΚ,πονάροντας στην δυνατή έδρα των Βέλγων αλλά και τις άκρες στα κέντρα αποφάσεων και ΆΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΗΜΗ ΓΚΑΣΤΕΡΑΣ ΦΛΕΙΜΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΟΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.3 ΚΑΙ 1.12 ΣΤΗΝ ΒΕΤ365)ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑ DNB ΓΙΑ ΦΟΥΛΑΜ ΚΑΙ ΒΕΡΝΤΕΡ

Υ.Γ Μεγάλη προσφορά της betoto,μέσω του σαιτ μας(WWW.TIPANDWIN.GR)

Οι 10 πρώτοι που θα γραφτούν από το λινκ μας(στα αριστερά της σελίδας),εκτός από τις πάγια πλεονεκτήματα της εταιρείας(καταπληκτικές αποδόσεις,100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ)θα λάβουν και ΕΞΤΡΑ ένα freebet των 10 ευρώ από εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου