Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!!


Τις καλησπέρες μου!!Οτι πήραμε προχτές το χάσαμε πανηγυρικά χτες..Πέσαμε τελείως έξω στο ματς της Αργεντινής με την Λιθουανία..Οι λιθουανοί ήταν εντυπωσιακοί και πέρασαν με περίπατο στους ημιτελικούς κόντρα σε όλα τα προγνωστικά..Τελικά μεγάλο πράγμα το dna και η σχολή μπάσκετ από την οποία προέρχεσαι..

Στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα για μένα προσωπικά ξεχωρίζει ο Τελικός των κοριτσιών μας στο Ζάγκερεμπ κοντρα στην Ρωσία..Οι εταιρίες έχουν βγει με μεγάλο φαβορί τις Ρωσίδες αλλά εγώ τα κορίτσια μας τα πιστεύω πάρα πολύ..Οπότε θα πάω με ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΜΕ +0.5 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!Αν τα κορίτσια επαναλάβουν την εμφάνιση που κάναν με την ιταλία δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα..Σε αυτό το ματς θα πάω και με το ΑΝΤΕΡ 16.5 ΓΚΟΛ καθώς σε έναν τελικό συνήθως το αγχος και οι άμυνες δίνουν τα τρόπαια!!

Στον μικρό τελικό θα πάω με το ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ Χ..Οι ολλάνδέζες πάλεψαν απέναντι στις Ρωσίδες και έχουν καλύτερη ομάδα από την Ιταλία..

Στο ποδόφαιρο θα κρατήσω τον ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΓΚΡΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ..Η χιμνάσια δεν έχει τίποτα φέτος και η Τίγκρε μπορεί να πάρει το ματς..

Τέλος στο μπάσκετ θα πάω με την απλή νίκη για την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..Αν οι Αργεντίνοι δεν έχουν απογοητευτεί από χτες έχουν καλύτερη ομάδα!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ DNB ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΙΓΚΡΕ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.44 ΚΑΙ 1.52 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΑΣΣΟΣ ΜΕ _0.5 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡ 16.5 ΓΚΟΛ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου