Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Τις καλησπέρες μου!!Από ταμείο ερχόμαστε επιτέλους χτες καθώς πέρασε η βασική μας δυάδα με γκολ-γκολ Αγιαξ και Χ2 μπαγερν..Στο site και πάλι πήγαμε όλοι καταπληκτικά και δυστυχώς χάθηκε ένα ακόμα απόλυτο στα καλύτερα ημέρας καθώς η ατυχία χτύπησε τον giorgio με το γκολ-γκολ της Μπράγκα σε ένα ματς που η Μπράγκα έχασε μαλλιά και δεν τησ δώθηκε και καθαρό πέναλτι..Χτες γενικά πέρασαν όλα και αυτό με φοβίζει καθώς οι μπουκ θα θέλουν το αίμα τους πίσω..Γι αυτό και σήμερα λέω να στηρίξω 3 διπλές ευκαιρίες για να καλυφθώ όσο γίνεται..

Πρώτη επιλογή θα πάρω το 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ..Εδώ έχουμε πρωταθλητή ελλάδος και πρωταθλητή δανίας,δηλαδή χάος..Στην κοπενχάγη παίζουν και πρωταγωνιστούν παίχτες ανεπιθύμητοι για το τριφύλλι(βλέπε εν ντο και αντονσον)..Αν ο παναθηναικός βάλει το κουστούμι του πρέσβη καθαρίζει σήμερα!!

Δεύτερη επιλογή το 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΤΕΝΑΜ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΒΕΝΤΕ..Απειρες και οι 2 στον θεσμό αλλά σίγουρα οι Αγγλοι έχουν μεγαλύτερο βάθος και ποιοτητα!!

Τρίτη επιλογή πάω με το Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΠΟΕΛ..Εδώ το ματς είναι παρόμοιο με το χτεσινό της μπάγερν..Μπορεί η τραγική στο πρωτάθλημα λυών να δυσκολευτεί αλλά λόγω εμπειρίας μάλλον θα πάρει αυτό που θέλει!!

ΜΠΑΣΚΕΤ
Τόσες μέρες δεν έγραψα εκτιμήσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στο μπάσκετ καθώς δεν έχω εικόνα του τουρνουά..Σήμερα θα είναι η μοναδική μάλλον μέρα που θα ασχοληθώ..Θα με απασχολήσουν 2 ματς..

Στο πρώτο θα πάω με την δύναμη της έδρας και θα στηρίξω τις τσέχες κόντρα στην βραζιλιάνες για ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ..Η άλλη μου επιλογή δυστυχώς θα είναι η ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ..Η Εθνική μας αν κερδίσει σήμερα προκρίνεται στην οχτάδα κάτι που θα ισοδυναμεί με μετάλλιο αλλά αντιμετωπίζουμε μια λευκορωσία που είναι πολύ δυνατή ομάδα και με πολύ ψηλά κορίτσια κάτι που θα μας αναγκάσει να σουτάρουμε πολυ από έξω που δεν είναι μέχρι τώρα στο τουρνουά και το καλύτερο μας..Μακάρι να πέσω έξω αλλά μάλλον το ταβάνι μας είναι εδώ..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟ,1Χ ΔΙΠ,Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΤΤΕΝΑΜ ΚΑΙ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΥΩΝ(ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2.09 ΣΤΗΝ UΝΙΒΕΤ)ΜΕ 3.43 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΔΥΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΣΕΧΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ.................1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΕΛΛΑΔΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ...............2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-7
ΓΚΑΙΣ-ΧΑΚΕΝ..................Χ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ........Χ
ΠΑΟ-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ................1
ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΤΒΕΝΤΕ..............1
ΧΑΠΟΕΛ-ΛΥΩΝ..................2
ΙΣΤΜΠΟΥΝ ΜΠΟΡΟ-ΡΑΣΝΤΕΝ.......Χ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ........1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου