Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΙΝΑΛΕ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!


Τις καλημέρες μου!!Χτες οι Αμερικάνοι πέρασαν σχετικα εύκολα στον τελικό και και εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους,που όπως έγραψε πολύ εύστοχα και ο Giorgio στο facebook με την δύναμη της έδρας,της τύχης και της διαιτησίας φυσικά άφησαν εκτός τελικού τους καλύτερους Σέρβους..Ετσι όσα γράφαμε από εδώ τόσο καιρό δικαιώθηκαν μέχρι κεραίας και όσοι ακολουθήσατε πήρατε κάποια δυνατά ταμεία!!

Στα σημερινά ματς θα πάω με ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ..Καμίά αξία δεν έχει βέβαια η πεμπτη θέση αλλά επειδή η Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα από την Αργεντινή την στηρίζω,πάντως λογικά το ματς θα είναι ντερμπι και το χαντικαπ είναι οριακό..

Στον μικρο τελικό για το χάλκινο μετάλλιο αν στην θέση της Σερβίας ήταν άλλη ομάδα θα την κόντραρα λόγω του τρόπου που έχασε χτες,αλλά οι Σέρβοι με κάτι τέτοια πεισμώνουν και δεν απογοητεύονται ,οποτε πάω με ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!
Μια εκτίμηση για τον τελικό θα ήταν μια νίκη με κάπου 15 πόντους για τους Αμερικάνους...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαιώθηκε χτες η επιλογή μου να πάω με μικρές αποδόσεις και συντηρητικά στα ματς για μεροκάματο και σε μια δύσκολη μέρα βγήκε κέρδος!!!Και σήμερα θα κινηθώ με τον ίδιο τρόπο καθώς επειδή οι ομάδες δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμες και μεσολάβησε και η διακοπή για τις εθνικές,οι εκπλήξεις παραμονεύουν..Ετσι έχω κρατήσει 5 ΕΠΙΛΟΓΕΣ..Χρονολογικά λοιπόν πάω με 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..Με βάση την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής η Σκόντα έχει προβάδισμα και οι αποδόσεις με καλύπτουν..Μόνο αρνητικό η παράδοση εδώ..

Δεύτερη επιλογή πάμε με 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ..με την ουέσκα παίξαν και για το κύπελλο στο ίδιο γήπεδο με αποτέλεσμα 1-1 και καπου εκεί το περιμένω και σήμερα..

Τρίτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ..Η μαριτίμο παραμένει ουραγός με 0 βαθμούς μέχρι τώρα αλλά τα ποτελέσματα την αδικούν..με την δύναμη της έδρας στο νησί μπορεί να κάνει σεφτέ σήμερα..

Τέταρτη επιλογή ο ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΣΒΙΓΚΕΡ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ..Παίζει με την σαντεφιορντ που ουσιαστικάέχει πέσει και αν οι γηπεδούχοι χάσουν μάλλον την ακολουθούν!!!

Τέλος πάω με ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΒΕΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ..Καλούτσικη η Σαραντί αλλά η Ρίβερ που απειλείται με υποβιβασμο!!!και παίζει ψυχωμένα μπορεί την νίκη..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΣΣΟΣ DNB ΓΙΑ ΜΑΡΙΤΙΜΟ(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.44 ΣΤΗΝ ΒΕΤ365)ΜΕ 7.94 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΥΑΔΑ ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟΥΣ DNB ΓΙΑ ΚΟΝΣΒΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΙΒΕΡ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΙΡΟΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου