Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!


Τις καλησπέρες μου..Η Εθνική μας χτες ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ελάχιστα απείλησε τους Τούρκους!!Η άμυνα και τα πολλά άστοχα τρίποντα είναι η Γάγγραινα της ομάδας και πλέον μάλλον το να βγούμε δεύτερη ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή..Καλύτερα να βγούμε τρίτη για ν αέχουμε καλύτερες διασταυρώσεις..

Στα σημερινά έχω ένα πολύ καλό σημείο κατά την γνώμη μου την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ που έχω γράψει από την αρχή πως την πιστεύω πολύ..Εχει πολύ καλό ρόστερ σε βασικούς παίχτες αλλά όχι πολύ δυνατό πάγκο,αλλά και η Σλοβενία έχει απούσιες σε αυτό το τουρνουά και οι Βραζιλιάνοι έχουν τον πρώτο λόγο..

Στα υπόλοιπα ματς θα πάω με κάποια ειδικά στα ριμπάουντ,μια νίκη για την ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΔΑ και από εκεί και πέρα θα τζογάρω με κάποια χάντικαπ που τα θεωρώ υπερβολικά..

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι θα κρατήσω 2 ματς και αυτά με βάση την είκονα των ομάδων στην πρώτη αγωνιστική..Η ΧΙΡΟΝΑ σκόρπισε το φαβορι τενερίφη με 4 γκολ και κόντρα στην ουέσκα που δεν σκοράρει και πολύ εύκολα έχει τον πρώτο λόγο..Το δεύτερο που κράταω ειναι το 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ που συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ!!
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ...............1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)-(ΑΠΟΔΟΣΗ 1.62 ΣΤΗΝ ΒΕΤ365)ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟ DNB ΓΙΑ ΧΙΡΟΝΑ ΚΑΙ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου