Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τριάδα ανασυντάξεως!


Καλησπέρα σε όλους!!Η χτεσινή μέρα ήταν αναμφίβολα μέρα γιορτής για τις εταιρείες στοιχημάτων..Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε ανώμαλα,στην Νορβηγία όλα τα σενάρια πήγαν περίπατο ενώ και στην Βραζιλία είχαμε ομορφιές..
Για σήμερα το πρόγραμμα είναι φτωχό,αλλά τελικά μπορεί να είναι και καλύτερα..Θα πάμε με μια τριάδα..

ΤΡΙΑΔΑ
Καραμπούκ-Μπούρσα.........Χ2(ανοιχτή διπλή)(3.30)(2.05)
Τσάρλτον-Χάντερσφιλντ.....G/G(1.60)
Καμπούρ-Άλμερε..............1(1.40)




Unibet Open

Η Unibet διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία από το 2007 το Unibet Open, το πιο συναρπαστικό τουρνουά Live Πόκερ στην Ευρώπη.

Τι είναι το Unibet Open?

To Unibet Open είναι μια από τις σημαντικότερες σειρές τουρνουά live Poker στην Ευρώπη. Οι παίκτες διαγωνίζονται στο No Limit Texas Holdem, σε ένα τουρνουά με συμμετοχή €1500 και διάρκεια 4 ημερών διεκδικώντας έπαθλα που ξεπερνούν τις €110.000 για τη πρώτη θέση!

Συναρπαστική Εμπειρία!

Το Unibet Open, είναι πολύ παραπάνω από ένα απλό τουρνουά Πόκερ! Συνολικά έπαθλα που ξεπερνούν τις €600.000 στα περισσότερα τουρνουά, άρτια διοργάνωση και φιλοξενία σε μερικά από τα καλύτερα καζίνο της Ευρώπης, διαμονή και φαγητό σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία,  τηλεοπτική κάλυψη μέσω live streaming,  τηλεοπτικό τραπέζι σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, side events, cash games Ladies event, Unibet Parties, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το Unibet Open να είναι το πιο συναρπαστικό τουρνουά Live Πόκερ στην Ευρώπη!

Πρόγραμμα 2011

Το πρόγραμμα του Unibet Open για το 2011 κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Έτσι πέρα από τα 4 live τουρνουά στην Μάλτα(10-13 Μαρτίου), την Βαρκελώνη(9-12 Ιουνίου) το Δουβλίνο (25-28 Αυγούστου) και την Ρίγα (1-4 Δεκεμβρίου) έχουν προστεθεί και 6 συναρπαστικά Online τουρνουά σε όλη την διάρκεια της χρονιά ανεβάζοντας τον αριθμό των Unibet Open για το 2011 στα 10!

Πως μπορώ να προκριθώ!

Παίζοντας πόκερ στην Unibet μπορείς να κερδίσεις 10 πακέτα αξίας €2500 για το Unibet Open κάθε εβδομάδα! Καθημερινά θα βρείς 20 προκριματικά τουρνουά με συμμετοχή από €0, €2.2 και €4.4 για να διεκδικήσεις τη συμμετοχή σου στο πιο συναρπαστικό τουρνουά live Πόκερ στην Ευρώπη. Δες αναλυτικά στο Πόκερ Lobby πως μπορείς να προκριθείς στο επόμενο Unibet Open

Ελληνικές Επιτυχίες!

Το 2010 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τους Έλληνες παίκτες στο Unibet Open. Συνολικά 35  Έλληνες παίκτες της Unibet πήραν μέρος στα 5 τουρνουά της σεζόν κερδίζοντας το εισιτήριο τους από τα προκριματικά και 4 από αυτούς κατάφεραν να μπουν στην λίστα με τις πληρωμές αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη! Την μεγαλύτερη επιτυχία από πλευράς Ελλήνων παικτών έχει μέχρι στιγμής ο Παντελής Παυλής που τερματίζοντας στην 7η θέση του Unibet Open London κέρδισε €16.000 φθάνοντας μια ανάσα από το έπαθλο των €130.000 της πρώτης θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου