Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Όργιο!!!

http://www.betotips.net/index.php?&aff_id=6&banner_id=6
Σας το είχαμε πεί... το κάναμε!!! Μόνο στο www.betotips.net!
Μέχρι και την παράταση στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μ. (18 απόδοση!!!) είχε δώσει ο απίστευτος για ακόμα μία φορά Tip n Roll.
Με ένα θριαμβευτικό απόλυτο 7 στα 7 σημεία και συνολικά 9 στις 9 εκτιμήσεις με μέσο όρο απόδοσης 1.91, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι καλοφάγωτα, να ευχηθούμε περαστικά στους book και σας δημοσιεύουμε το "μεγάλο" άρθρο του Tip n Roll και το εκπληκτικό "deja vu"...

Σαν να ήταν εκεί... Απολαύστε το...

Tip n Roll (7/7)
Μέρα ανατροπών προβλέπεται η σημερινή με αρκετά παιχνίδια να "δείχνουν" εύκολα αλλά να μένουν μέχρι εκεί... Μπορεί να περάσουν όλα τα φαβορί, όμως εγώ οφείλω να πώ τι με προβληματίζει και να κρατήσω αποστάσεις...


Ζαλγκίρις - Μπάμπεργκ
Εδώ εκτιμώ πως οι Λιθουανοί δεν θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Μπάμπεργκ και ο άσσος στο 1.40 θα περάσει... (1 στο 1.40)

Εφές - Μακάμπι
Το ένα από τα 2 ντέρμπι της ημέρας, με τους Ισραηλινούς να ταξιδεύουν στη γειτονική Τουρκία για να πάρουν το "διπλό" και όχι για τουρισμό... Μπορεί η Εφές να είναι πολύ ισχυρή, όμως η Μακάμπι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να "αποδράσει" με μια ακόμα νίκη στο 2.20! (2 στο 2.20)

Σαρλερουά - Ολίμπια Μιλάνο
Θετικά τα μηνύματα από το Μιλάνο, καθώς η ομάδα της Αρμάνι έχει αρχίσει να βρίσκει πατήματα και "αυτοματισμούς" με αποτέλεσμα να είναι το φαβορί για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι φιλοξενούμενη από τη Σαρλερουά... Η άποψή μου όμως είναι πως οι "Ιταλοί" δεν θα έχουν ένα εύκολο βράδυ καθώς η Σαρλερουά είναι σκληρή ομάδα και μπορεί να προβληματίσει οποιονδήποτε αντίπαλο... Η γραμμή των 5,5 πόντων στο handicap υπέρ των γηπεδούχων αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή και σε απόδοση 1.90... (1 με handicap +5,5 στο 1.90)

Μπαρτσελόνα - Σιένα
Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν εκ φύσεως πολύ... Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με κάτι άλλο πέρα από τη γραμμή των 148,5 πόντων στο over, το οποίο με καλύπτει απόλυτα και θα αποτελέσει βασική μου επιλογή για απόψε... Στο 1.85 η απόδοσή του! (Over 148,5 στο 1.85)

Νανσί - Κάχα Λαμποράλ
Επικίνδυνη ομάδα η Νανσί και το απέδειξε πριν δύο βδομάδες με την μεγάλη νίκη επί της Μπιλμπάο, και την προηγούμενη Πέμπτη με την εξαιρετική της παρουσία μέσα στην Τουρκία... Σήμερα υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ που μετά από τη δύσκολη νίκη επί του έχοντος τάσεις αυτοκτονίας Ολυμπιακού (το είδαμε και εχθές), θέλει να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό... Εγώ θα πώ πως είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Νανσί έχει ψυχολογία αλλά και ικανότητες... Πιθανός ο άσσος στο 2.25! (Άσσος στο 2.25)

Παρτιζάν - Ρεάλ Μ.
Άλλο ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι για απόψε... Μπορεί η Ρεάλ να δείχνει πιο σοβαρή φέτος και να "καθαρίζει" τα παιχνίδια που πρέπει, όμως έχει αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της και η σοβαρή, πειθαρχημένη και φιλόδοξη Παρτιζάν μπορεί να τις εκμεταλλευτεί... Οι πιθανότητες νίκης είναι ξεκάθαρα υπέρ της "βασίλισσας", όμως η γραμμή των 6.5 πόντων υπέρ της Παρτιζάν πολύ καλή επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με απόδοση 1.90! (1 με handicap +6.5 στο 1.90)

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μ.
Για το τέλος, άφησα το σημαντικότερο παιχνίδι της αποψινής ημέρας που θα γίνει στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων... Ο πάρα πολύ καλός μέχρι τώρα Παναθηναϊκός, υποδέχεται την πανίσχυρη "Ρώσικη αρκούδα" της ΤΣΣΚΑ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό... Εδώ μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι και το φανερώνει και η τάση της γραμμής του handicap που βρίσκεται στου 0 πόντους, δηλαδή το καρπούζι χωρισμένο στη μέση, μέχρι και τα κουκούτσια! Αν και θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στη νίκη των Ρώσων, δε θα ασχοληθώ καθόλου με το ποιός θα είναι νικητής...όλα μπορούν να γίνουν (καλό στοίχημα είναι και η ενδεχόμενη παράταση)... Θα προτιμήσω όμως να ακολουθήσω το over 148,5 πόντους, καθώς θεωρώ πως η συγκεκριμένη γραμμή είναι αρκετά χαμηλή για το επίπεδο και την επιθετικότητα των δύο ομάδων... Η δεύτερη βασική μου επιλογή της ημέρας λοιπόν, το over 148,5 με απόδοση 1.90! (Over 148,5 στο 1.90)

Βασικές επιλογές
Μπαρτσελόνα - Σιένα : Over 148,5 (1.85)
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μ. : Over 148,5 (1.90)


Στο www.betotips.net χαρίζουμε ταμεία αλλά και δώρα... Σας θέλουμε όλους κοντά μας στο δρόμο για τις καθημερινές επιτυχίες! Πρόλαβε τώρα τη μεγάλη μας προσφορά.. τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει από στοιχηματικό site στην Ελλάδα! Εμείς τολμάμε γιατί μιλάμε με αποδείξεις! Έλα κι εσύ στη μεγαλύτερη στοιχηματική σελίδα που σε στέλνει κάθε μέρα στο ταμείο... και όχι ΜΟΝΟ!!!

Τιμές Συνδρομών
1 μήνας : 15 ευρώ
3 μήνες : 40 ευρώ
6 μήνες : 70 ευρώ
12 μήνες : 120 ευρώ*

*Με κάθε ετήσια συνδρομή λαμβάνεται εκπτωτικό κουπόνι αξίας 30 ευρώ για μελλοντική χρήση των υπηρεσιών μας καθώς και παίρνετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης σας ομάδας και εισιτήρια για τον τελικό του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο.

http://www.betotips.net/index.php?&aff_id=6&banner_id=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου