Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μέρα για θέαμα!


Καλησπέρα σε όλους!!Ο κόρακας χτες στο Λυών μας χάλασε το απόλυτο και το σύστημα έδωσε 2/3,καθώς αρνήθηκε προς το τέλος πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων..
Για σήμερα θα κινηθώ με γκολάκια στο chl και σε βασική πρόταση νίκες στην ευρωλίγκα..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Εφές-Παρτιζάν.........1(απλή νίκη)(1.22)
Σιένα-Ούνιξ...........1(απλή νίκη)(1.20)
Με 10 μονάδες


ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4(5 ΣΤΗΛΕΣ)
Λεβερκούζεν-Τσέλσι............Χ(3.25)
Αρσεναλ-Ντόρτμουντ..........G/G(1.67)
Σαχτάρ-Πόρτο................G/G(1.72)
Μίλαν-Μπαρτσελόνα...........G/G(1.72)

Unibet TV

Πλέον δε χρειάζεσαι τηλεόραση, κεραία και συνδρομή για να παρακολουθείς ζωντανά τους αγαπημένους σου αγώνες, γιατί τώρα υπάρχει η Unibet TV! Η Unibet TV είναι μια υπηρεσία προβολής αθλητικών αγώνων μέσω live Streaming. Με αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία η Unibet φέρνει ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου τις συναρπαστικότερες αθλητικές διοργανώσεις και τους σημαντικότερους αγώνες από όλα τα αθλήματα!

Live Αγώνες στην Unibet TV

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα μπορείς να απολαμβάνεις ζωντανά από το λογαριασμό σου στη Unibet, ένα πλούσιο πρόγραμμα με τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο. Δες ζωντανά την Πριμέρα Ντιβιζιόν Ισπανίας, την Σέριε Α Ιταλίας, το Σαμπιονά Γαλλίας, την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, τα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Σκωτίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Βραζιλίας, Αργεντινής, Δανίας, Πολωνίας, Τουρκίας τουρνουά τένις ATP & WTA (συμπεριλαμβανομένων και GrandSlam), το Κόπα Σουνταμερικάνα, το Κόπα Λιμπερταδόρες, το Μουντομπάσκετ, τα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, τα προκριματικά για το Μουντιάλ και το EURO και πολλά άλλα. Επιπλέον μπορείς να δεις καθημερινά αγώνες Μπάσκετ, Βόλεϊ, Σνούκερ, Μπιτς Βόλεϊ κ.α Και η απόλαυση δεν σταματά εδώ καθώς συνεχώς νέες διοργανώσεις από όλα τα αθλήματα προστίθενται στο πρόγραμμα της Unibet TV.

Πως Λειτουργεί ;

Η λειτουργία της Unibet TV δε θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στο λογαριασμό σου, να ανοίξεις το Live Betting, να επιλέξεις έναν από τους διαθέσιμους αγώνες με την ένδειξη U-TV και αμέσως θα ξεκινήσει η προβολή του αγώνα! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις θετικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σου ή να έχεις τοποθετήσει ένα στοίχημα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών. Έτσι απλά θα μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά όλο το 24ωρο, παιχνίδια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Κάνε τώρα εγγραφή στη Unibet και δες τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα Live από το αγαπημένο σου κανάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου