Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η UΝΙΝΕΤ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!!!

Μοναδική προσφορά για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες φίλους της Unibet. Τοποθέτησε ένα τετραπλό στοίχημα με αγώνες ποδοσφαίρου αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ από την Παρασκευή 18/02 στη 01:01 μέχρι την Κυριακή 20/02 στις 23:59 και αν το στοίχημα σου χάσει λόγω μιας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης θα σου επιστέψουμε το 100% της αξίας του Στοιχήματος σου μέχρι 5 ευρώ. Παίξε δηλαδή ένα τετραπλό στοίχημα και αν πετύχεις 3 από τα 4 αποτελέσματα θα σου επιστρέψουμε το στοίχημα σου! Διάβασε το πλήρες άρθρο για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους και κανονισμούς




Για να λάβεις μέρος στην προσφορά θα πρέπει να ποντάρεις τουλάχιστον 5 ευρώ σε ένα τετραπλό στοίχημα με αγώνες ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν απο την Παρασκευή 18/02 στη 01:01 μέχρι την Κυριακή 20/02 στις 23:59. Μόνο το πρώτο σου τετραπλό στοίχημα αξίας 5 ευρώ μετράει για την προσφορά αυτή. Στοιχήματα στο Live Betting δεν μετρούν για την προσφορά αυτή.


Παρακαλούμε σημείωσε πως η μέγιστη δυνατή επιστροφή χαμένου στοιχήματος είναι 5 ευρώ και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου την Δευτέρα 21/02 υπό την μορφή μπόνους. Ισχύει ένα μπόνους ανά πελάτη. Θα πρέπει να στοιχηματίσεις το μπόνους τουλάχιστον 3 φορές πριν το εξαργυρώσεις.


Πόνταρε στο πληρέστερο και αποδοτικότερο Στοίχημα της αγοράς αυτό το τριήμερο. Γιατί στην Unibet κάνεις δεν είναι χαμένος!
ΑΝΟΙΞΡΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ BANNER ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ BLOG!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου