Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!


Τις καλησπέρες μου!!!Μαγική μέρα χτες όχι στοιχηματικά για εμάς αλλά ποδοσφαιρικά καθώς χτες στο emirates είδαμε όπως αναμενόταν θέαμα πέρα από τα όρια της ποδοσφαιρικής φαντασίας..Παιχνίδι πάνω-κάτω με ελάχιστες διακοπές και πολύ καθάρο χρόνο από 2 σπουδαίες ομάδες..Την κορυφαία ομάδα όλων των εποχών για μενα Μπαρτσελόνα αλλά και την μεγάλη Αρσεναλ που την κοίταξε στα μάτια..Ρεσιτάλ διαιτησίας και από τον Ιταλό!!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει πολλές και ελπίζω καλές επιλογές..Θα κινηθούμε στην Ευρωλίγκα μπασκετικά και στο Γιουρόπα ποδοσφαιρικά..

Στην ευρωλίγκα τα έχω ξεχωρίσει 3 ματς..Πιο δυνατή επιλογή φαντάζει η ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ..Στην προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να διασύρει την Ολύμπια και σήμερα μπορεί να κάνει ακόμα μια νίκη για να παλέψει με ην Μπαρτσελόνα για την πρωτιά του ομίλου..

Στην Ισπανία θα κρατήσω την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..Μετά την ήττα χτες της ουλκέρ ο Ολυμπιακός ελπίζει και γιαπρωτιά στον όμιλο αρκεί σήμερα να ξεπε΄ρασει την εκτός έδρας αδυναμά του..Εχει απουσίες αλλά και η Βαλένθια έχει κούραση από το κύπελλο..

Τέλος θα κρατήσω και την ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣ..Μέσα στην μαδρίτη έγινε ντέρμπι και εδώ κάτι τέτοιο περιμένω αλλά η έδρα των τούρκων μπορεί να τους δώσει την νίκη..

Από το Γιουρόπα Λιγκ κρατάω 4 επιλογές..Την Μπενφίκα πρωτίστως που την έχουμε δώσει για πρόκρισε σε ΜΑΧ ΒΕΤ καθώς οι ομάδες διάγουν βίους αντίθετους..Η Μπενφίκα κερδίζει τους πάντες και η Στουτγκάρδη κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό..

Οι άλλες 3 επιλογές που κρατάω είναι 3 ΑΣΣΟΙ DNB για ομάδες με δυνατή έδρα και σε καλή κατάσταση..Αυτές είναι οι ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ,ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΡΕΙΤΖΕΡΣ..

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ(1)

ΟΛΙΜΠΙΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ..........2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)(1.40)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΟΤΥΤΓΚΑΡΔΗ....................1(1.48)
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ UNIBET



ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ(2)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΟΣΦΠ...............2(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)(1.70)

ΕΦΕΣ-ΡΕΑΛ.......................1(ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)(1.60)

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΜΕ 1 ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ UNIBET


ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ(3)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΓΙΑΞ...................1(DNB)(1.58)

ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ................1(DNB)(1.56)

ΡΕΙΤΖΕΡΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.............1(DNB)(1.64)
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ UNIBET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου