Για Αποδόσεις και Bonus Eδω!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Betting Manager

Βγάλτε λεφτά!

MYBET

FOUND.GR

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Μπορεί το διπλό!


Καλησπέρα σε όλους!Μέτρια μέρα η χτεσινή με τα ματς της Αγγλίας να μην έρχονται με τα αναμενόμενα αποτελέσματα..Για σήμερα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ δεν αξίζουν για ποντάρισμα και θα πάω με 4 επιλογές από πρωταθλήματα που μπορούν να γίνουν και ένα σύστημα 3-4!
Θα πάρω το διπλό για την Σάλτσμπουργκ με την Πέλετς να προέρχεται από νίκη επί της ραπίντ αλλά να μην λέει και πολλά σαν όμαδα.Οι ταύροι κυνηγάνε τίτλο και θα πάω μαζί τους..
Στην Ιταλία θα πάω με την ισοπαλία στο ματς της Μόντενα με την Μπρέσια με τις 2 ομάδες να χωρίζουν ελάχιστες διαφορές..
Τρίτη επιλογή το όβερ 2.5 στο ματς της Μπρίστολ Ρόβερς με την Έξετερ..Οι γηπεδούχοι έχουν μια από τις χειρότερες άμυνες και το ματς μπορεί να ανοίξει.
Τις επιλογές θα κλείσει το διπλό για την Μάνσφιλντ στην Κόνφερενς..5 σερί νίκες και μάχη για άνοδο για τους φιλοξενούμενους ενώ η Γουόκινγκ αν και δεν είναι τόσο κακή δεν έχει πλέον στόχους.
Βρείτε συνοπτικά τις επιλογές στον πίνακα ενώ η υπηρεσία του sms δεν έχει αυτήν την ώρα επιλογές..Θα ανανεωθεί αργά το βράδυ αν προκύψει κάτι από ΝΒΑ και Λιμπερταδόρες..Θα ενημερωθείται γι αυτό από την σελίδα μας στο facebook...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου